Palvin Barbi is szerepel Bazzi új klipjében

A listavezető, többszörös platinalemezes jelenség, Bazzi egy káprázatos új pophimnusszal érkezik. A „Miss America” a többszörös Grammy-díjra jelölt Rice N’ Peas (G-Eazy, Jason Derulo) produkciós és dalszerző duó régi munkatársával, Kevin White-tal közösen írt, amelyhez egy hivatalos videóklip is csatlakozik benne a szupermodellt alakító, gyönyörű Palvin Barbival.

“Miss America” ​​izgalmas számomra, mert évek óta ez az első olyan kiadott felvételem, ami valóban azt mutatja, hogy hol tartok ebben a pillanatban” – mondja Bazzi az újdonságról. “Hazudnék, ha azt mondanám, hogy abszolút tudatosan írtam volna ezt a dalt, és úgy kezdtem bele, hogy tudtam, mit akarok mondani szövegileg, de visszagondolva valami nagyon szép történt. Van ebben egyfajta optimizmus, ami arra ösztönöz bennünket, hogy vegyük ki a törött darabokat a dolgokból, amiken éppen álltunk, és úgy rakjuk őket össze, hogy az számunkra új értelmet nyerjen. Alig várom, hogy lássam, hogy az emberek élvezzék ezt a tracket, és megtalálják benne a saját személyes jelentésüket.”

Jelenleg világszerte több mint 9 milliárd streaminggel büszkélkedhet Bazzi, aki teljes mértékben a jövőre összpontosít, és keményen dolgozik új zenék írásán a modern pop és R&B stílusjegyeinek ötvözésével, olyan nagysikerű slágerekkel, mint a közel 200 milliós YouTube-nézettésgű „Beautiful” és „Mine” vagy a „Paradise”, ami a előadó-dalszerző egyik legnagyobb slágerének bizonyult mindezidáig több mint 675 millió globális streameléssel,

„Miss America” Bazzi mélyen személyes „Will It Ever Feel The Same?” megjelenését követi, és garantáltan az egyik júliusi kedvencünk lesz!

Nézd meg a klipet, amiben a magyar divatikon, Palvin Barbi is a kamerák elé állt: https://www.youtube.com/watch?v=zKkkHz9IE7Q&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=2