Pacific CL360‧CL420‧CL480

Thermaltake bemutatja a Pacific CL réz radiátorokat

Kimagasló hűtési teljesítményt nyújt a vízhűtéses rendszereknek

A Thermaltake, a vezető hűtési megoldások szállítója, örömmel mutatja be a legújabb radiátor termékcsaládját, a Pacific CL360, Pacific CL420 és Pacific CL480 termékeket. Elérhető 360mm, 420mm és 480mm méretben, a Pacific CL sorozat rendkívül vastag radiátora, sűrűn elhelyezett rézcsövei és tartálya a legjobb hűtési teljesítményt biztosítja. A radiátorok könnyebbek és tartósabbak, mint a kereskedelemben kapható legtöbb réz radiátor, köszönhetően a rozsdamentes acélból készült oldalpaneleknek, amelyek garantálják a tartósságot és kevesebb súly mellett. Az integrált G1/4″csatlakozók optimálisan helyezkednek el a könnyű felszereléshez, míg a merev csatlakozások biztosítják a szivárgásbiztos kapcsolatot. A mindenre kiterjedő módon elhelyezett csatlakozóknak és rögzítési pontoknak köszönhetően, ez a termékcsalád minden igényt kielégít.

A Thermaltake Pacific CL réz radiátor termékcsalád már elérhető a TT Premium online shopban. A termék elérhetősége és ára országonként és régiónként eltérő lehet, további információkért fordulj a helyi Thermaltake értékesítési képviselőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .