Óvónőt és hatgyermekes anyukát alakít át az arcművész

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Meglepetéssel készült anyák napjára Patkós Alexandra Arcművész és csapata. Felhívásukra olyan legalább háromgyerekes anyukák jelentkezését várták, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy profi szakember művészi módszerekkel készítse el sminktetoválásukat. A győzteseket múlt vasárnap, Anyák Napján hirdették ki.

Több mint nyolcvanan pályáztak a Patkós Alexandra sminktetováló által meghirdetett pályázatra, amelynek fődíja egy személyre szabott és egyedileg az arcra tervezett, antiaging, optikai arcfiatalító hatású sminktetoválás volt, amely magába foglalja a szemöldök, a szemhéj és a száj szépítését is.A győztes kiválasztása olyan nehéz feladatnak bizonyult, hogy az Arcművész nem egy, hanem rögtön két anyukát is díjazott.

Egyikük Julianna, aki Gödöllőn él férjével és hat gyermekével. Négy fiuk és egy ikerpár lányuk van: a legidősebb csemete 10 éves, az ikrek 9 hónaposak.

Mint bemutatkozó levelében írta, idestova tíz éve van otthon a gyerekekkel, magára szinte semmi ideje, és örül, ha egy huzamban alhat három órát.

„Tavaly kaptam meg szívem titkos vágyát, a kislányokat. Hála istennek, a veszélyeztetett várandósság ellenére a 37. héten születtek meg, makkegészségesen. Sokszor eszembe jut, hogy jó lenne kicsit magamra is időt fordítanom, de ez igen nehéz” – fogalmazott Julianna.

A másik szerencsés nyertes Mária, aki négygyermekes családanyaként él Albertirsán, és óvónőként dolgozik.Magáról azt írta, szereti a szépet, a harmóniát, ezt igyekszik továbbadni saját gyermekei és a kis óvodásai felé is.
„Igaz, hogy a végeláthatatlan teendők mellett nagyon kevés idő marad önmagunkra, mégis úgy érzem, hogy egy esztétikus és egyéni sminktetoválás csodákra lehet képes nem csak a külsőt, hanem még inkább a belsőt illetően” – jegyezte le a pályázatában.

Patkós Alexandra sminktetováló mester és csapata telefonon értesítette a két nyertest, a beszélgetésről pedig videót is készítettek.

Alexandra a felvételen arról beszélt, a cégnél tisztelik és becsülik azokat a hölgyeket, akik hivatásuknak tekintik a család összetartását és a gyermekek nevelését, ezért hívták életre a játékot is.

„Több mint 80 pályázat érkezett, ennyi magyar család engedett betekintést a hétköznapjaiba. Vicces, megható, tanulságos történeteket osztottak meg velünk, ezúton is köszönjük a bizalmukat. Nehéz volt a döntés, ezért két nyertes hirdettünk, akiknek kolléganőim és egyben tanítványaim, a Patkós Alexandra ExclusiveBeauty sminktetoválói segítségével fogjuk elkészíteni a sminktetoválását.”

Hozzátette, minden pályázónak küldenek egy névre szóló meglepetést is a megadott e-mail címre.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .