Orosz Barbara még kozmetikushoz sem jár

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Az igazi nőt keresi a Nemzet Szépe zsűritagjaként

Június 3-án harmadik alkalommal rendezik meg a Nemzet Szépe szépségversenyt. A leendő királynő nem lehet plasztikázott vagy tetovált, amivel Orosz Barbara is egyetért. Ő maga sosem esett át szépészeti kezeléseken, sőt még kozmetikushoz sem jár.

Gőzerővel zajlanak a Nemzet Szépe szépségverseny előkészületei, ahol a standard nemzetközi elvárások mellett más szempontokat is figyelembe vesznek a királynő kiválasztásában. Az előző évekhez hasonlóan idén is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a versenyzők ne csak gyönyörűek legyenek, hanem olyan tudással, ismeretekkel és önérzettel rendelkezzenek, amelyek szorosan kötődnek nemzetiségünkhöz. A cél egy olyan királynő megkoronázása, aki példaként szolgál a fiatal generáció, a társadalom és az egész nemzet számára.

Az előválogatókon legszebbnek ítélt lányokat, a verseny 14 döntősét egy héttel ezelőtt mutatták be, mostanra pedig összeállt az is, kik ülnek majd a zsűri asztal mögött. A pontozóbírák közt helyet kapott Fenyő Iván színművész, Orosz Barbara műsorvezető, és Bus István, a Playboy főszerkesztője is.

Orosz Barbarát már gyermekkorában megérintette a szépségversenyek világa, hiszen édesapja ötéves korában megismertette vele a tévén keresztül a műfajt. Az olasz Rai Uno csatornán, a hazai versenyektől eltérően napokon keresztül tartott a verseny. Elmondása szerint meghatározó napok voltak ezek az életében, mert ekkora tanulta meg, hogyan kell illedelmesen véleményt formálni a nőkkel kapcsolatban, és intenzíven formálta az ízlését is.

„Örömmel tölt el, hogy felkértek erre a feladatra. Nagyon tetszik, hogy végre van egy olyan szépségverseny, ami más perspektívából mutatja meg a nőket, és lehetőséget ad, hogy a nevezők ne csak a szépségüket, hanem az intelligenciájukat is megcsillogtassák. Külön öröm számomra, hogy nincs fürdőruhás felvonulás, ami bár nézőként élvezetes perceket okoz, a tapasztalatlan, első színpadi élményüket átélő lányokat valószínűleg zavarba hozná. A verseny értéket közvetít, a belső tulajdonságok legalább annyira számítanak, mint az előnyös adottságok” – fogalmazott a műsorvezető.

A szépség nem a sebészszike alatt formálódik

Mint mondta, az igazi nőt fogja keresni, aki sugárzóan magabiztos, és maximalista önmagával kapcsolatban.

„Nagyon fontos a felszabadultság, hogy ki mennyire tudja élvezni a nőiességét. A versenyen kizáró tényező, ha valaki plasztikai beavatkozáson esett át, és ez így is van rendjén. A szépség ugyanis nem a sebészszike alatt formálódik.”

Orosz Barbara nem véletlenül beszélt erről. Mint elmondta: sosem volt még szépészeti beavatkozása, sőt kozmetikushoz sem jár.

„Szerencsés adottságaim vannak, az egész családom tele van szép nőkkel, így az odafigyelés mellett csak vigyáznom kell mindarra, amit édesanyámtól és nagymamámtól örököltem” – mondta Orosz Barbara.

A versenyig már egy hónap sincs hátra. A 14 döntős jelenleg a Szirákon található Teleki-Degenfeld Kaszélyszállóban vesz részt egy felkészítőtáborban, hogy a lehető legjobbat tudják kiadni magukból a megmérettetésen.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .