Opcionális tartozékok az új LUMIX DC-GH5S fényképezőhöz

DMW-BGGH5 pótakkumulátoros markolat
A LUMIX GH5S kompatibilis a DMW-BGGH5 pótakkumulátoros markolattal. A tartozék kialakítása hasonlít a GH5S saját markolatához, így nyújt biztos fogást függőleges helyzetben is. A joystickkel pedig felhasználóbarát a kezelése. A fényképezőgépben és a DMW-BGGH5 markolatban lévő akkumulátor együttes használata jelentősen megnöveli az üzemidőt, ami hasznos a hosszabb fotózásoknál. A kifejezetten a LUMIX GH5/GH5S-hez kialakított DMW-BGGH5 strapabíró, csepp-*, por- és fagyálló kialakításával tökéletes egységet alkot a fényképezőgéppel.
*A cseppálló kifejezés azt jelenti, hogy a fényképezőgép az általánosnál magasabb szintű védelmet nyújt minimális mennyiségű nedvesség, víz vagy por ellen. A cseppállóság nem jelent garantált védelmet arra az esetre, ha a fényképezőgépet közvetlenül víz éri.
DMW-XLR1 XLR mikrofon adapter
A DMW-XLR1 XLR mikrofon adapter plug-in típusú adapter XLR mikrofonokhoz, amely minőségi sztereó hangfelvételt tesz lehetővé. A tartozék segítségével 4K videofelvételekhez nagy felbontású, 96 kHz/24 bites hang* biztosítható. Ideális szinkronizált hangfelvételek készítéséhez. A külön kialakított gombokkal gyorsan és közvetlenül vezérelhető. MIC, LINE és CONDENSER mikrofonok kapcsolhatók be.
*Csak MOV formátumban.
DMW-BTC13 akkumulátortöltő
A DMW-BTC13 akkumulátortöltő a mellékelt AC adapterrel csatlakozik az AC kimenetekhez, és gyorsan feltölti a DMW-BLC12 akkumulátort.
•Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegye illetve bejegyzett védjegye.
•Az IOS ez Egyesült Államokban és más országokban a Cisco védjegye illetve bejegyzett védjegye és használata licenchez kötött.
•Az egyéb vállalat- és terméknevek az adott szervezetek védjegyei.
•Egyes tartozékok nem elérhetőek bizonyos országokban.
•A rögzített vagy nyomtatott anyagok szerzői jog által védettek, és a személyes felhasználáson kívül más célú felhasználásuk tilos, mivel az sértené a szerzői jog birtokosának jogait.
•A kialakítás és a specifikációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .