Off-Broadway musicalje dalaival érkezik Ben Caplan & The Casual Smokers

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Szemében izzó őrület, tüdejében annyi erő, hogy falakat renget és zenekarával pillanatokon belül bennünket is megfertőz ezzel az ördöngös kabaré hangulattal. Ben Caplan és zenekara, a The Casual Smokers május 28-án visszatér a Dürer Kertbe.

Ben Caplan hatalmas sörényével, szakállával és a szemében izzó őrülettel már önmagában is figyelmet kíván, hát még ha kinyitja a száját! Zengő, bariton éneke a füledbe kúszik és mint valami bűbáj, megbabonáz énekével és teátrális gesztusaival. Ő a karizmatikus prondmester, aki klezmer ihletettségű zenéjével és sokszínű zenekarával járja a világot. És a jelenlévőknek a koncerje mindig felejthetetlen élmény.

A kanadai zenész és zenekara 2016-ban már egyszer teltházas koncertet adott a Dürer Kertben – akkor második Birds With Broken Wings c. lemezével turnézott -, majd hazatérte után egy új musicalben kezdett játszani. A színház számára nem újdonság, ezúttal 10 év után vállalt ismét szerepet. Az Old Stock: A Refugee Love Story egyik szerzőjeként visszarepít bennünket 1908-ba a kanadai Halifax-ba, a koncert-színház hibrid pedig a bevándorlás, a veszteség, a sötétség, a szerelem, a szex és Isten témáit vizsgálja.

Az Old Stock: A Refugee Love Story c. díjnyertes musical az Edinburgh Fringe Festivalon szerepelt először külföldön, év elején pedig már az Off-Broadway-on is sikereket aratott. Most azonban Caplan a színházi világot hátrahagyva ismét útra kel. Ezúttal az Old Stock dalait hozza el a klubokba is és bár bársony függöny és díszletek nem lesznek, ha Caplanen múlik a vastaps ezúttal sem marad el május 28-án a Dürer Kertben.

A 10 éves Dürer Kert és a New Beat bemutatja:
Ben Caplan & The Casual Smokers (CA)
Időpont: 2018. május 28. 20:00
Helyszín: Dürer Kert
Jegyár: 3.500 / 4.000 Ft
Jegylink: https://tixa.hu/bencaplan2018_durerkert
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/187215958552691/

Ben Caplan:
https://www.facebook.com/bencaplanmusic/
Birds With Broken Wings:

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .