Női sokoldalúság

AVON Eve Duet parfüm

Milyen is egy Nő? Kifinomult és sugárzó vagy érzéki és csábító? Gondoskodó anya vagy vad lázadó? A nőt nem lehet egy jelzővel leírni, hiszen mindannyian sokoldalúak és sajátosan egyediek vagyunk. Sokszor hangulatunktól, lelkivilágunktól, illetve stílusunktól is függ, éppen milyennek akarunk látszani, milyen képet szeretnénk a külvilágnak mutatni magunkról.

Sokszínűségünket most az AVON legelső kétvégű illatával hangsúlyozhatjuk, amely két egyedi, egymással harmonizáló illatot tartalmaz. Választhatjuk hangulatunknak megfelelően a parfüm aranyszínű, Radiant nevet viselő, virágosan könnyed variánsát, vagy a lila Sensual csábítóan gyümölcsös illatát, finom illatfelhőbe burkolva magunkat. Ám akár keverhetjük is az egymással tökéletes összhangban álló változatokat, és egy új illatot alkothatunk stílusunknak megfelelően – épp olyan különlegeset, amilyenek mi magunk vagyunk.

Radiant – a frissítő mandarin és az édes almavirág keveredik a jázmin mennyei illatával, amit a vízililiom és a fás akkordok koronáznak meg, létrehozva egy könnyed és ragyogó illatot.

Sensual – az édeskés vadszilva, a karakteres rózsabors és az éjjeli jázmin kombinációja a vízililiom és a pacsuli aromáival társulva alkot egy varázslatos illatkompozíciót.

Ajánlott fogyasztói ár: 6 199 Ft

Az anyaghoz kapcsolódó termékfotókat nagy felbontásban ennek a linknek a segítségével töltheted le az AVON Fotótárból:


(ctrl + kattintás a képre)