Nincs megállás! Az Acer 6 új Predator és Nitro modellel bővíti díjnyertes gaming monitor portfólióját

Az Acer kibővítette díjnyertes monitorválasztékát egy új, a gamerek széles körének megfelelő, nagyméretű monitorcsaláddal, a csúcstechnológiát igénylő elit szakemberektől kezdve az alkalmi gamerekig bezárólag. Mindemellett az Acer az első márka, amely TÜV Rheinland Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkező játékra kiélezett monitorokat kínál, amelyeket úgy terveztek, hogy szelektíven kiszűrjék a kék fényt, miközben megmaradnak az éles és élénk színek a kijelzőn.

“Legújabb játékra tervezett monitorjaink az iparág legújabb technológiáját alkalmazzák, hogy a játékosok zökkenőmentes teljesítményt és kényelmes ergonómiát kapjanak” – mondta Victor Chien, az Acer Inc. digitális kijelző üzletágának elnöke. “A remek játékélmény érdekében az új Predator és Nitro monitorok különféle kivitelben és méretben kaphatók, hogy az igényeket messzemenően kielégíthessük” – tette hozzá.

Predator XB3 sorozat profiknak és lelkes játékrajongóknak

Az új Predator XB3 sorozat tagjai FHD (1920×1080) vagy QHD (2560×1440) kijelzővel érhetők el, amelyek magas frissítési gyakorisággal és VESA DisplayHDR minősítéssel rendelkeznek. Mostantól az egyes monitorokat különböző szempontok szerint optimalizálták: az XB273U NV Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkezik, az XB253Q GW lenyűgöző 280 Hz-es frissítési frekvenciával (overclockolható) és 0,5 ms (GTG) válaszidővel büszkélkedhet, az XB323U GX pedig figyelemre méltóan színpontos, 99%-os Adobe RGB lefedettséggel.

Predator XB273U NV – mindent a szemnek

Az XB3 VisionCare sorozat részét képező Predator XB273U NV úgy lett kialakítva, hogy a játékosoknak a lehető legkényelmesebb játékélményt nyújtsa. Ez az egyik legelső játékmonitor, amely Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkezik; a Predator XB273U NV szelektíven kiszűri a kék fényt, miközben megőrzi az éles és élénk színminőséget. Ezenkívül az Acer VisionCare 4.0 számos olyan technológiát tartalmaz – LightSense, AdaptiveLight, ColorSense és ProxiSense – amelyek mérik, figyelik a környezet behatásait, s magát a környezeti fényt, majd automatikusan beállítják a monitor fényerejét és színhőmérsékletét, hogy a legmegfelelőbb vizuális élményt nyújtsák, csökkentve a szem megerőltetését.

A monitor kristálytiszta, 27 hüvelykes QHD (2560×1440) Agile-Splendor IPS kijelzője széles látószöget, gyors 1 ms válaszidőt és akár 170 Hz-es frissítési frekvenciát (overclock) kínál, miközben a 95%-os DCI-P3 színspektrum lefedettség és Delta E A <1 besorolás elképesztően valósághű képmegjelenítést tesz lehetővé. A VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal rendelkező XB273U NV valódi 8 bites képminőséggel rendelkezik, és dinamikusan állítja be a képernyő fényerejét a megjelenített jelenethez igazítva, jobban érzékelhetőbbé téve a sötétebb árnyalatokat.

Annak érdekében, hogy az eszköz még “menőbb” legyen, e modell RGB LightSense funkcióval is rendelkezik, amely szinkronizálja a képernyő színeit a zene, a média és az eSports versenyekkel. A beépített TX adó vezeték nélkül szinkronizálhatja a világítás színeit és ritmusát további hálózati monitorokkal a még drámaibb hatás érdekében. Az ergonomikus állvány segít a felhasználóknak megtalálni a megfelelő szöget, lehetővé téve számukra a monitor dőlésének, forgatásának, magasságának és elfordulásának beállítását.

Predator XB253Q GW – magas FPS-ráta a gördülékeny játékélményért

A Predator XB253Q GW 24,5 hüvelykes NVIDIA G-SYNC kompatibilis FHD (1920×1080) IPS paneljét hihetetlenül gyors, 280 Hz-es frissítési frekvenciára (overclock), akár 0,5 ms (GTG) válaszidőig lehet túlhajtani, hogy lépést lehessen tartani még a leggyorsabb ütemű akciójelenetekkel is, így ideális a first person shooterekhez és a versenyzős játékokhoz, ahol a precizitás a legfontosabb. Az integrált RGB LightSense kilenc különféle speciális effektussal szinkronizálja az RGB-t a zene és a játékok ütemével. A monitort ergonómikusan alakították ki, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy beállítsák dőlésszöget, elforgatást, magasságot.

Predator XB323U GX – lenyűgöző, élénk látványvilág

NVIDIA G-SYNC kompatibilis, 32 hüvelykes QHD (2560×1440) panellel, gyors 270 Hz-es frissítési frekvenciával (overclock) és 0,5 ms (GTG) válaszidővel a Predator XB323U GX gördülékenysége és alacsony késleltetése drasztikusan csökkenti a mozgáselmosódást a gyors tempójú játék során. A 99%-os AdobeRGB lefedettség kiváló választást jelent azon játékosok számára, akik például videókat is készítenek a játékmenetről; a VESA DisplayHDR 600 tanúsítás szerint az XB323U GX 8 bites képfeldolgozással rendelkezik, lehetővé téve a képernyő számára, hogy dinamikusan igazodjon a történésekhez a jelenet mély feketeárnyalatait optimálisan kezelje. A hosszabb játékmenet közbeni kényelem optimalizálása érdekében a Predator XB323U GX lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák az eszköz dőlésszögét, forgathassák, magasságát igény szerint.

Predator X34 GS – olyan játékosoknak, akik az ívelt megoldásokat keresik

A Predator X34 GS egy hatalmas, 34 hüvelykes, ívelt UWQHD (3440×1440) monitorral bővíti kínálatát. Az eszközben Agile-Splendor IPS panel található, amely remek képmegjelenítést nyújt széles látószögben is. Az NVIDIA G-SYNC kompatibilis monitor akár 180 Hz-es frissítési frekvenciát is tud villantani (overclock), mellé ultragyors 0,5 ms (GTG) válaszidő társul. A VESA DisplayHDR 400 által a legkifinomultabb részletek is előtérbe kerülnek, így a képmegjelenítés messzemenően élethű lesz: egyetlen fontos részlet sem szalasztható el, míg a 98%-os DCI-P3 spektrum lefedettség élénk színvilággal ruházza fel a képmegjelenítést. A rugalmasan állítható talp sokféle opciós lehetőséget kínál, biztosítva a felhasználók számára, hogy beállítsák a termék megfelelő dőlésszögét, elfordítását és magasságát. Pluszban két integrált 7 wattos hangszóró is rendelkezésre áll, így nem szükséges külső hangforrás csatlakoztatása.

Nitro sorozatú monitorok – csapjunk bele a játékba!

A két új, 27 hüvelykes Nitro sorozatú modell – az Acer Nitro XV272U KV és a Nitro XV272 LV – ideális azoknak az alkalmi gamereknek, akik a lehető legtöbb értéket szeretnék kihozni eszközeikből. Mindkettő Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkezik, így megakadályozható a szem fáradása, valamint az ergonomikus állvány lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a monitor dőlésszögének, forgatásának, magasságának és elfordulásának beállításával megtalálják a megfelelő látószöget és kényelmet.

Az Acer Nitro XV272U KV elképesztően élethű QHD (2560×1440) játékmenetet kínál alacsony Delta E <1 besorolással és a DCI-P3 színspektrum 95%-os lefedettségével. A teljesítmény gyors és gördülékeny, 170 Hz-ig (overclock) és 1 ms(GTG) válaszidővel rendelkezik, az Agile-Splendor IPS panel széles látószöget garantál a nézet maximalizálása érdekében. A nagyszerű megjelenés mellett a monitor LightSense, ColorSense és ProxiSense technológiákkal is felszerelt, amelyek a felhasználók számára még komfortosabb élményt nyújtanak, a monitor automatikus beállításával a környezeti megvilágítástól függően.

A Nitro XV272 LV egy FHD (1920×1080) méretű Agile-Splendor IPS panelt kínál, és akár 165 Hz-es (overclock) sebesség is rendelkezésre áll a tükörsima vizualitás érdekében még masszív akciójeleneteknél is. 90%-os DCI-P3 színfedettséggel és alacsony Delta E <1 besorolással a felhasználók minden szükséges technológiát megkapnak ahhoz, hogy belemerülhessenek a lenyűgöző virtuális világokba.

https://egyszermarlattamautot.hu/2020/10/21/porsche-design-acer-book-rs/