Nemzetközi filmek sztárja, mégis alig ül repülőre Goztola Kristina

A külföldön legtöbbet foglalkoztatott magyar színésznő és párja Los Angeles-ben bővítették filmes vállalkozásukat

Autóra cserélte a repülőgépes közlekedést Goztola Kristina és Halmi Péter. A külföldön legtöbbet foglalkoztatott magyar színésznő és színész-rendező párja az elmúlt pár hónapban több, mint 5000 kilométert vezettek. A nyaralást számunkra mégsem a tengerpart jelenti, hanem a Balaton.

Goztola Kristina már közel 70 nemzetközi filmben forgatott, olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Jason Clarke vagy Rosamund Pike. 2015-ben első magyar prózai színésznőként kapott meghívást, hogy francia nyelven főszerepet játsszon a világ legrangosabb és legnagyobb színházi seregszemléjén, az Avignoni Színházi Fesztiválon. A négy nyelven kitűnően beszélő színésznő tavaly, párjával közös kisjátékfilmet forgatott, ami két díjat nyert Bollywoodban.

Kétlaki vagy többlaki élet

A művész pár tagjai már négy éve kétlaki életet élnek. 2017-ben alapították meg a Párizs-Budapest központú filmes cégüket, azóta leginkább ez a két város határozza meg a mindennapjaikat. Nemrég azonban bővült a kör mert Los Angeles-ben is nyitottak egy kirendeltséget.

„Számunkra már megszokott ez a kétlaki, vagy inkább…” >>>