Négy EISA Díjat is nyert a TP Vision

A Philips Fidelio elnyerte a kiemelkedő csúcstermékek hivatalos elismerését, ezzel pedig csatlakozott a már hasonló díjakkal rendelkező Philips tévékhez

  • A 65” OLED+936 elnyerte a 2021-2022 év EISA Házimozi TV Díját
  • A 55” OLED806 nyerte a 2021-2022 év EISA Legjobb OLED Vétel Díjat
  • A Philips Fidelio B97 megnyerte a 2021-2022 év EISA Házimozi Soundbar Díjat
  • A Philips Fidelio L3 pedig a 2021-2022 év EISA Vezetéknélküli Fejhallgató Díját nyerte el

A TP Vision eddig is folyamatosan sikert aratott a rangos EISA díjátadókon zászlóshajójának számító Philips tévéivel. Ez a sikersorozat 2021 -ben is folytatódik, a vállalat két OLED tévéjének győzelmével. Emellett az idei év eredménye további két EISA Audio Díj, fejhallgató és Soundbar kategóriában, melyet a Philips Fidelio sikeres újraindításának elismeréseként kapott a cég.

Széles körben elfogadott tény, hogy a Philips OLED TV-k kép- és hangminőség tekintetében folyamatosan új szintre emelik a TV-piaci sztenderdeket. Rendszeresen öt csillagos értékelést kapnak, és győzelmeket aratnak a termék- és összehasonlító teszteken, emellett számos különböző díjat nyertek már szerte Európában. A Philips OLED TV-k évek óta sikereket érnek el az EISA-nál is, amely az egyik legrangosabb szakértői szervezet. Külön öröm, hogy az új OLED TV-sorozat díjai mellett az EISA elismerte a Philips Fidelio-sorozat kiemelkedő minőségét is – mindössze két évvel a márka újbóli bevezetése után.

Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) közel 40 éve a világ legnagyobb független díjátadó testülete. A közösség a szórakoztató elektronika tech guruiból áll össze – a világ 60 legrangosabb technológiai kiadója alkotja, akik 29 országból származnak. Az EISA szakértői zsűrije évente EISA díjjal jutalmazza azokat a kiemelkedő termékeket, amelyek különböző kategóriákban a legvonzóbb, a legjobban teljesítő innovatív technológiával és egyedi dizájnnal rendelkeznek.

Martijn Smelt, a TP Vision marketing igazgatója a legutóbbi EISA díjak kapcsán így nyilatkozott: „Teljes mértékben elismerjük az EISA bíráló csoport véleményét és tekintélyét, ezért természetesen nagyon örülünk, hogy az OLED tévéinket ismét a legjobbak között ismerték el a piacon. A két audio díj megnyerése fantasztikus fejlemény a Philips Fidelio számára és valódi jutalom mindazért az intenzív munkáért, amelyet csapatunk a sorozat újraindításába fektetett.”

  • A Philips 65OLED+936 a 2021-2022-es év EISA Házimozi TV Díjának kapcsán így nyilatkoztak a bírák >>>

  • Amikor a Philips 55OLED806 TV-t a 2021-2022 év EISA Legjobb Vétel Díjjal jutalmazták, a bírák ezt mondták >>>

  • A Philips Fidelio B97 Soundbar készülék magával ragadó házimozi -hangzásának díjazásakor az EISA bírák véleménye szerint >>>

  • A Philips Fidelio L3 kipróbálása után így nyilatkoztak az EISA bírák >>>

Az 55 hüvelykes OLED806 jelenleg Európa-szerte kapható. A 65 hüvelykes OLED+936 -ot hivatalosan augusztus 31 -én mutatják be. Jelenleg mind a Fidelio B97 Soundbar, mind a Fidelio L3 fejhallgató elérhető.