Ne keresd az igazit, az én voltam

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

PÉTERFY BORI & LOVE BAND: NE KERESD AZ IGAZIT, AZ ÉN VOLTAM
Magneoton UG / Etalon Produkció 

    MEGHALLGATOM

  

 

Ismét slágergyanús kislemezzel jelentkezik a közkedvelt, többszörös Fonogram-díj jelölt Péterfy Bori & Love Band.

 

„Ne keresd az igazit, én voltam” a banda 10 éves jubileumát ünneplő albumról, a Bori X-ről származik, amelyhez egy exkluzív telefonos applikáció is készült. Az új lemez merőben más oldalát mutatja be a zenekarnak: szakítva a korábbi rock and roll hangzással, inkább az elektro-pop felé véve az irányt, most minden eddiginél dögösebb felvételekkel jelentkeztek. Az önállóságot hirdető kislemez egy új, korábban nem hallott hangzással sodorja magával a hallgatót, miközben Sarkadi Balázs frappáns dalszövege és Tövisházi Ambrus egyedi hangszerelése továbbra is alaptartozékai maradtak a ’Bori-élménynek’.

 

A csapat belevaló frontembere színészként is otthonosan mozog a színpadon. Bori a világhírű Krétakör színtársulat tagjaként egész Európát bejárta, és alakításáért a francia kultúrminisztertől kapott névre szóló, elismerő levelet. Színjátszó tehetségét fantasztikusan viszi bele zenekari fellépéseibe, melyek elképesztően izgalmasak és energiával telítettek.

 

Boriékat legközelebb az óbudai Kobuci szezonnyitó hétvégéjén kaphatjátok el, április 21-én.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .