Nagyon nagy és nagyon öreg

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Steve Alten 1997-ben szinte játékból írt egy regényt egy megalodonról: egy olyan hatalmas tengeri ragadozóról, amely a kora miocén és késő pliocén táján élt, de valamiért egyetlen példánya mégis életben van: és egy nap feljön a mélyből. A regény váratlan siker lett, és meghatározta az ifjú író pályáját: idén nyáron már a sorozat hatodik részét fogják kiadni. És Alten a héten pályája újabb fontos állomáshoz érkezett: ahogy FB-oldalán közzétette, végre láthatta a sorozat első kötetéből készült film, a Meg – Az őscápa (The Meg, hazai bemutató: augusztus) első előzetesét, és el volt tőle ájulva.

A lelkesedéshez persze az is biztosan hozzájárul, hogy már nagyon régóta szó van a megfilmesítésről – az első szerződést közvetlenül a könyv megjelenése után írták alá róla.

– Nagy szerencse, hogy a film nem készült el Jason Statham nélkül! – írta a büszke író, és nem fogy a dicséretből: azt is elárulta rajongóinak, hogy ő az előzetes több változatát is látta, és a producereknek talán az tartott a legtovább, hogy végleg eldöntsék, melyiket fogják használni.

A rendező A nemzet aranya-filmeket készítő Jon Turteltaub, a mosolytalan búvárt alakító Statham mellett Ruby Rose és Rainn Wilson is játszik – utóbbi remélhetőleg komikus szerepkörben.

IC Press

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .