Munkamániások karácsonya

Ha egy munkamániásnak keresel karácsonyi ajándékot, akkor lepd meg egy olyan eszközzel, amely megkönnyíti a dolgos hétköznapokat. A Dell Inspiron 15 7000 laptop tökéletes választás lehet, hiszen a maratoni teljesítménynek köszönhetően a projektek egyszerűen és gyorsan kezelhetők.

Kényelem és gyorsaság

A Windows Hello szolgáltatással együttműködő beépített infravörös kamerával akár egyetlen pillantással bejelentkezhetsz. A 8. generációs Intel® Quad Core™ processzornak köszönhetően villámgyorsan haladhatsz a feladatokkal, és könnyedén válthatsz az alkalmazások között. Az akár 16 GB DDR4 memória pedig gondoskodik a gyors betöltési időről és még streamelés közben is megfelelő sebesség- és erőtartalékot nyújt.

Praktikus megoldások elegáns köntösben

Az elegáns, vékony keretű kivitel nagyobb képernyőterületet, az opcionálisan választható 4K UHD felbontású érintőképernyő pedig még tisztább és részletesebb képet biztosít. A 180 fokban forgatható csuklópánttal a képernyő vízszintes helyzetbe hajtható, amely kényelmessé és hatékonyabbá teszi a közös munkavégzést. Ha még este sem tudsz leállni, a hátulról megvilágított billentyűzetnek köszönhetően sötétben is gépelhetsz.

Az élénk és energikus halványrózsaszín változat tökéletes ajándék hölgyeknek, az ezüst, szálcsiszolt fém felület pedig az uraknak kölcsönöz majd elegáns és stílusos megjelenést.