Mindenkinek BÚÉK!

Bár még csak december 4. volt, de kedd este BÚÉK-tól visszhangzott az Aréna két legnagyobb, zsúfolásig telt moziterme. Megtartották ugyanis Goda Krisztina új vígjátéka, a BÚÉK gálapremierjét. A vörös szőnyegen újra összegyűlt a fantasztikus színészgárda: Bata Éva, Törőcsik

Franciska, Szávai Viktória, Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Elek Ferenc és Mészáros Béla valamint a rendező, a producerek (köztük Geszti Péter) rajtuk kívül pedig a hazai művész- és celebvilág számos ismert arca: Dobó Katá-tól Andy Vajná-n, Gryllus Dorká-n, az egész Intim Torna Illegál-on és Zsidró Tamás-on át Török Ferenc-ig. A vetítés után Ördög Nóra műsorvezető alig jutott szóhoz, olyan nagy taps fogadta a meghajlókat; utána a helyi DJ-k zenéje mellett késő éjszakáig együtt maradtak a premieren részt vevők – és a kivetítőkön még egy exkluzív bakiparádét is megnézhettek.

A tömegben az volt az általános vélemény, hogy megszületett az új „nagy magyar vígjáték”, amelyet még nagyon sok éven át, klasszikusként fogunk számon tartani – azóta egyre több filmkritikus csatlakozott ehhez a véleményhez. Csütörtöktől a BÚÉK a mozikban!

IC Press