Mindenhol

MISKOVITS: MINDENHOL

 

 MEGNÉZEM

 

Drog, csajok, hírnév és persze pénz. Hazánk leglazább fiatal rapper-műsorvezetője, Miskovits Marci  a klasszikus raptémákkal rázza fel újra a nyarat.

Miskovits Marcinak nagy vágya vált valóra a tavalyi évben, hiszen az addig főleg műsorvezetőként ismert fiatal srácnak lehetősége nyílt bemutatkozni hip-hop előadóként. Nyáron adta ki első felvételét “Városkép” címmel, amely könnyed, soul-lounge hangzásával sokak kedvence lett, ezt követte a “Veletek”, mely stílusa az újvonalas hip-hop jegyeit hordozza mind hangzásban, mind a klip képi világában. Legutóbbi számát a The Palace zenekarból is ismert Fehér Hollóval közösen készítette: a “Budapest” könnyed nyári alapja és látványos vizuálja a feltörekvő rapper egyik legjobb felvétele lett. 

“Mindenhol” a nyár sötétebb oldalát mutatja be és újra bebizonyítja Marci szövegírói és előadói tehetségét, ami mindig garantálja a több tízezres klipmegtekintéseket. A dal frappáns rímei és pörgős trap alapja tökéletesen passzolnak a hivatalos videó képi világához, ami Marci hihetetlen kisugárzásával lesz teljes.