Minden napra egy Boutique

MEGNYITOTTA 7. BUDAPESTI ÜZLETÉT A NESPRESSO

A II. kerületi Mammut Bevásárlóközpontban nyitotta meg hetedik budapesti Boutique-ját a Nespresso. Így az Andrássy úti üzlet mellett már a legnagyobb budapesti plázákban is elérhetőek a kapszulák. Az új 12 négyzetméteres Mini Boutique-ban kapszulákat és tejhabosítókat vásárolhatnak a kávérajongók, és kávékat is kóstolhatnak. Emellett a vásárlók itt is leadhatják használt kapszuláikat.

A Mammut 1. emeletén található Mini Boutique három kasszával járul hozzá a hatékony vásárláshoz és a betérő vendégeket a már megszokott magas színvonalú kiszolgálás várja.

A Nespresso márka nemcsak Boutique-jai kialakításánál tartja szem előtt a minőséget. A hosszú távon tökéletes kávéminőség érdekében az AAA Fenntartható Minőség Programmal a Nespresso közvetlenül több mint 70 000 termelővel dolgozik szorosan együtt, hogy biztosíthassa a világ legjobb kávéinak előállítását és beszerzését. Mindemellett a kapszulás technológiája is hozzájárul kedvenc kávénk mindig magas színvonalához, hiszen magas nyomáson történő kávéfőzést tesz lehetővé. A folyamat során a légmentesen kapszulába zárt aromák felszabadulnak, így készül a tökéletes alapanyagból kiváló kávé. Az élményt kiegészítő szolgáltatások teszik még kényelmesebbé. Minden vásároló számára elérhető többek között a 24 órán belüli házhozszállítás, az éjjel-nappal ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálat vagy a teljes körű szervizszolgáltatás.