A hét mentése a LOT légitársaságé

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vajon mit érezhet az az utas, aki egy kvízjátékon nyert egy tengerentúli utazást egy olyan légitársasággal, ami időközben sajnálatosan megszűnt? Az érthető bosszankodást ma öröm váltotta fel: a LOT lengyel légitársaság nemcsak megmentette az útját, hanem business osztályon viszi el New Yorkba a kísérőjével együtt.

Pálfi László, az ELTE történelem mesterszakos hallgatója rövid ideig úgy érezhette magát, mint a mesebeli király, akinek a bíró leánya hozott is ajándékot, meg nem is. László idén tavasszal nyert egy kétszemélyes repülőjegyet egy német légitársasággal tengerentúli utazásra, amit sajnos már nem használhat fel: időközben megszűnt az Air Berlin, amivel repült volna. A LOT lengyel légitársaságnak köszönhetően most viszont mégis utazhat, ráadásul valódi fejedelmi kiszolgálásban lesz része. A LOT ugyanis business osztályú jegyre cserélte a majdnem füstbe ment nyereményét.

A LOT jövő tavasszal indít Budapestről közvetlen járatokat New York és Chicago repülőterére, addig pedig varsói átszállással lehet eljutni a légitársaság legmodernebb Boeing 787-es Dreamlinereivel számos más észak-amerikai, vagy éppen távol-keleti városba, mint Tokió, Szöul, vagy Los Angeles.

Adrian Kubicki, a LOT szóvivője péntek délelőtt Budapesten találkozott a nyertessel, akinek személyesen adta át a légitársaság new yorki útra szóló voucherét a Budapest Airport kereskedelmi igazgatójával, Kam Janduval közösen. A légitársaság szóvivője közölte, hogy a LOT budapesti bázisának kialakítása is jól halad, a napokban döntöttek 65 magyar légiutaskísérő felvételéről, hiszen így a magyar utasok a saját anyanyelvükön tudnak majd kommunikálni a személyzettel. A LOT jövő májustól heti négy járattal közlekedik Budapest és New York, heti kettővel pedig Budapest és Chicago között.

Kam Jandu hozzátette, hogy a repülőtér az utazás idejére ingyen parkolást és elsőbbségi biztonsági ellenőrzést (fast track) ad a szerencsés utasnak. A kereskedelmi igazgató kiemelte, hogy a Budapest Airport számos alkalommal hirdetett meg nyereményjátékot a közösségi média felületein, és nagyon örömteli, hogy a LOT felajánlotta a segítségét és pótolta az elveszett nyereményt, megerősítve azt, hogy továbbra is érdemes a Budapest Airportot követni és részt venni a nyereményjátékokon.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .