Michael Jackson nap a 89.5 Music FM-en

Kedden ünnepelné 59. születésnapját minden idők egyik legnagyobb popsztárja, Michael Jackson. A 89.5 Music FM augusztus 29-én, méltó módon tiszteleg a legendás előadó előtt: mindegyik műsorban felidézik a popkirály munkásságának egy-egy fontos állomását. A tematikus Michael Jackson napot a hallgatók is irányíthatják, hiszen reggel ők szavazzák meg, hogy az Önindító legvégén a popkirály mely dala forogjon Bonus Trackként.

Ezt követően 11 órától a Made In Hungaryben Mák Kata megmutatja, hogy a legismertebb magyar topelőadók hogyan adták elő élőben Michael Jackson slágereit a 89.5 Music FM stúdiójában. A megemlékezésnek ezzel koránt sincs vége: 14 órától a Délutáni Road Showban a Music Killers egyik női rezidense, DJ Nara egy exkluzív, egyórás Michael Jackson mixet játszik, majd este 8-tól a Music Dr című műsorban bemutatásra kerül Alan ’The Judge’ Coulthard Michael Jackson megamixe. A tematikus zenei nap a 89.5 Music FM esti élő Dj Showjában, a Music Killersben zárul, ahol több különleges Michael Jackson remix is bemutatásra kerül.

„Michael Jackson minden idők egyik legnagyobb hatású előadója, az ő zenei világa a mai napig nagyon sok más művészt inspirál. Fontosnak tartottuk, hogy méltó módon, kreatívan emlékezzünk meg róla” – mondta Juhász Gergely, a 89.5 Music FM zenei igazgatója.