Háromszoros kitüntetésben részesült az Air France La Première szolgáltatása a SkyTrax díjátadón 2019-ben

Háromszoros kitüntetésben részesült az Air France La Première szolgáltatása a SkyTrax díjátadón 2019-ben

A 2019-es SkyTrax díjátadón az Air France három díjat is bezsebelhetett a La Première kabinok kiemelkedő szolgáltatásaiért. Az AirFrance immáron két egymást követő évben kategóriagyőztes a legjobb elsőosztályú lobbiellátás, a legjobb elsőosztályú fedélzeti ellátás és a legjobb elsőosztályú kényelmi szolgáltatások kategóriáiban.

A La Première lounge a béke, a luxus és az élvezetek szigete a párizsi Charles de Gaulle reptéren
Az 1000 négyzetméteres Air France La Première lounge nyugalmával és békéjével hozzájárul a különleges utazási élményhez.


A lounge-ban kitüntetett figyelmet kapnak a gasztronómiai hagyományok. A bor- és étlapot Alain Ducasse séf állította össze, az asztali kiszolgálásnak köszönhetően pedig a vendégek úgy érezhetik, hogy nem egy repülőtéri lounge-ban, hanem egy nívós étteremben ebédelnek vagy vacsoráznak.


Mindegy, hogy egy művészeti albumot lapoznak át, a Biologique Recherche fürdőben frissülnek fel, esetleg a privát kabinjukban dolgoznak, az utasok mindenhol a lehető legmagasabb kényelemben tölthetik az utazásig hátralévő időt.

A legjobb francia séfek a La Premiére utasok szolgálatában
2019-ben az Air France La Première kabinjaiban az utasok a Michel Roth, Joël Robuchon, Régis Marcon és Emmanuel Renaut gourmet alkotásaival találkozhatnak. A négy Michelin-csillagos séf az évszakok váltakozásával újabb és újabb kulináris alkotásokkal teli La Première étlapot állít össze a legkülönlegesebb francia gourmet élvezetekkel.