Mi alakítjuk a választásainkat, vagy a választásaink alakítanak bennünket?

Jodi Picoult A két út könyve
Fordította: Novák PetraA döntéseink időnként meglepő utakra terelnek.

Dawn mindent tud a halálról – legalábbis ebben a hitben él. Hospice-dúlaként segíti a betegeit, hogy helyrehozzák a múlt hibáit és befejezzék félbemaradt dolgaikat, hogy megbékélve léphessenek át a túlvilágba.
Amikor azonban Dawn repülőgépe zuhanni kezd, és úgy hiszi, már csak pillanatok vannak hátra az életéből, maga is megdöbben, hogy nem a férje jut eszébe, hanem másvalaki. Egykori egyiptológus kollégája, Wyatt Armstrong régész.

A szerencsés kimenetelű repülőgép-katasztrófa után Dawn úgy dönt, visszamegy Egyiptomba, a régészeti ásatáshoz, és megkeresi hajdani szerelmét, Wyattet, sőt, folytatja a túlvilágra vezető út első ismert térképének, a Két út könyvének kutatását.
A könyv fejezeteiben Dawn két lehetséges jövője bontakozik ki egymás mellett, és mindkét jövőképben feltárulnak a rég eltemetett titkok és kételyek.

Mi alakítjuk a választásainkat, vagy a választásaink alakítanak bennünket?
Kik lennénk most, ha másként alakult volna az életünk?

ISBN: 9789635430413
Terjedelem: 472 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: füles, kartonált
Ár: 4499 Ft

Megrendelhető itt.
A szerző további műveit itttekintheted meg.

Jodi Picoult világhírű amerikai bestseller-író. 2018-ban Jeff Bezos és Michelle Obama mellett a világ tíz legbefolyásosabb személyiségévé választották a Princetoni Egyetemen végzettek között. Eddig megjelent huszonöt regényével (többek között: A nővérem húga, Elrabolt az apám, Szívverés) számos díjat nyert, kötetei világszerte rendszeresen vezetik az eladási listákat.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Gh1lsBhCsSI-OBSoz7ApL86lgV6xvxQBctQInTrw2FhhxBovMCGw1ebbcIujjgDYPwiZt4sbNr7q-et4reeY0kSCFB0H=s0-d-e1-ft a fájlnév

Picoult három gyermekével, férjével és kutyájával egy New Hampshire-i kisvárosban él.