Metzker Viktória ezen a nyáron is a Plázsra költözik

A suliidő végére megérkezett az igazi kánikula, úgyhogy irány a Balaton! Ha pedig Balaton, akkor Siófok és Plázs, ahol ezen a héten már szerdától különféle programok várnak mindenkit: foci Eb közvetítés óriás LED falon, és ismét a Plázsra költözik az Aréna háziasszonya, Metzker Viktória is, valamint Horváth Tamás és Dzsúdló is fellépnek ezen a hétvégén a Balaton nagyszínpadán. 
 

Pénteken Horváth Tamás zenéjére bulizhatunk a Plázs homokján, a koncert után az Arénában pedig Metzker Viktória veszi át a Dj-pultot. Metzker Viktória nélkül nincsen Plázs-nyár! Innentől kezdve minden pénteken találkozhatunk vele és vendégeivel az Arénában a nyár legforróbb bulijain. Az idei első alkalommal Viki mellé Lmen Prala, Lennard és Koósz Milán érkeznek.

Szombaton Dzsúdló slágerei csendülnek majd fel a parti színpadon, majd a Summer Time partyjával végképp berobban a nyári szünet, hiszen három helyszínen megy majd a hajnalig tartó tánc. Az Arénában Adam Ajkay, Jauri, Metzker Viktória, Pixa, Purebeat, Stephanie és Szecsei játszanak, a Beach-en Barta, Bréda Bia, Czaga, Elektra és Joerjunior, míg a Clubban Gabriel Dancer, R92, valamint Steve Judge lépnek majd fel. 


Vasárnap pedig ismét a foci Eb és a magyar csapat kapja a főszerepet.

Tudtad?