Mentorprogram és nyereményjáték a Pályakezdő milliárdosok szerzőjével, Yvonne Dederickkel

A sikeres üzletasszonnyal közösen egyedülálló programot indít útjára az Athenaeum Kiadó, amelynek keretében a leginnovatívabb ötletek bemutatóit online (üzleti) konzultációval, 30 ezer forint értékű könyvcsomaggal vagy 20 ezer forint értékű könyvutalvánnyal jutalmazzuk!

Yvonne Dederick számára mindig is fontos volt a tehetségek felkarolása. Úgy érzi, egyik kiemelt új feladata az, hogy minél többeknek segítsen a sikerhez vezető úton. 

„Sokan keresnek meg azzal, hogy adjak tanácsot az új vállalkozásuk elindításához. Mások a továbbtanulási lehetőségek miatt fordulnak hozzám, köztük olyanok is, akik külföldön szeretnének tanulni. Sokszor segítettem már a pályázati anyagok elkészítésében. Nagy rutinom van ebben” – mondta Yvonne Dederick, aki számára mindig is fontos volt a segítségnyújtás, az élet minden területén.

„A mentori feladatok mindig is kiemelt helyet foglaltak el az életemben. Diákként az iskolatársaimnak segítettem a házi feladatban, vezetőként pedig még fontosabbá vált a segítő szándékú fejlesztés. Ezért hirdettük meg a könyvem kiadójával, az Athenaeummal közösen azt a programot, amelyre bárki jelentkezhet, akinek segítségre van szüksége a pályáján. Igyekszem irányt mutatni, hogy merre induljon az illető, mit tanuljon. Segítek az önéletrajz elkészítésében, az állásinterjúra való felkészítésben, de az induló vállalkozásoknak, startuppereknek is az ötleteik megvalósításában, az üzleti terv átgondolásában” – árulta el az üzletasszony, aki mindenkit arra buzdít, hogy jelentkezzen, ha tanácsra, útmutatásra van szüksége a pályáját illetően.

A játékban való részvételhez egy rövid, Instagramra feltöltött és/vagy az athenaeumkiado2012@gmail.com e-mailcímre küldött, részletesebb bemutatkozó videóra van szükség. Érdemes kitérni arra, hogy mi az a terület (új állás, tanulmányok, vállalkozás indítása), amelynek kapcsán az illető tanácsra, útmutatásra számít. Az Instagramra feltöltött pályázatokat feltétlenül el kell látni a #útasikerhez#pályakezdőmilliárdosok és a #yvonnedederickmentorprogram hashtagekkel és meg kell jelölni az @yvonnedederick és a @athenaeum_partvonal_ kiado oldalakat is!

A három legkreatívabb bemutatkozó anyag készítője nyereményben részesül! Az első helyezett nyereménye egy 5 alkalmas online (üzleti) konzultáció Yvonne Dederickkel, míg a második 30 ezer forint értékű könyvcsomagban, a harmadik helyezett pedig 20 ezer forint értékű könyvutalványban részesül.
A jelentkezési határidő november 22. Eredményhirdetés: november 26!

A részletes játékszabályzat megtalálható itt.

Yvonne Dederick kötete, amely segítséget nyújt a sikeres jövőtervezéshez és az eredményesebb élethez, 2020 szeptemberében jelent meg az Athenaeum Kiadó gondozásában.

Yvonne Dederick PÁLYAKEZDŐ MILLIÁRDOSOK
Útikalauz a valódi sikerhez

Kalauz a sikeres jövőtervezéshez és az eredményesebb élethez

Yvonne Dederick gazdasági igazgatóként évekig irányított cégeket, sőt a TV2 tulajdonosa is volt. Amikor szerepet vállalt a Feleségek luxuskivitelben című tévés realityben, elképesztő méretű rajongótábora lett. Meglepő módon leginkább a fiatalok körében. Azóta úton-útfélen faggatják őt életéről, és arról, hogyan látja a minket körülvevő világot.

Yvonne Dederick kötete rendhagyó és hiánypótló kalauzt ad a fiatalok kezébe, amely segítséget nyújt a sikeres jövőtervezéshez és az eredményesebb élethez.

Hogyan építsd fel a karriered? Mit csinál egy influenszer? Milyen a mai lányok, fiúk hozzáállása a szexhez? Mit adhat nekünk a sport, a kultúra? Miért fontosak a személyes képességek? Számos kérdés és tanács olvasható a könyvben, miközben a magánemberhez is közelebb kerülünk.
Kiderül, miért kellett Yvonne Dedericknek már tizenöt évesen férjhez mennie egy idegen országban, hogyan birkózott meg a zsarnoki férjjel, miként élte meg a nélkülözés éveit.
Mesél arról, milyen stációk vezették a multinacionális cégek sűrűjébe, s milyen lépésekkel került igazgatói pozíciókba.
Elkalauzol a nagyvállalatok ismeretlen világában, miközben az újrakezdések nehézségeit sem hallgatja el, és arra is kitér, hogyan lehet ép ésszel túlélni a COVID 19 járványhoz hasonló kataklizmatikus változásokat.

Megrendelhető itt.