Meleg fogadtatásban részesült és arany díjat nyert a Helly Hansen Paradise Heat kabát az ISPO kiállításon

A Helly Hansen W Paradise Heat Jacket arany díjat nyert az idei ISPO-n, Európa legrangosabb sport kiállításán. Ez a ruhadarab valóban méltó a nevéhez, mivel paradicsomi meleget biztosít a női síelőknek még a leghidegebb napokon is.

Az ISPO 15 ország és három kontinens 42 tagjából álló szakmai zsűrije értékelte és választotta ki a beérkezett pályázatok közül az idei müncheni ISPO kereskedelmi kiállítás nyerteseit. Az ő szavazataik alapján a téli sportok kategóriában a Helly Hansen W Paradise Heat Jacket bizonyult a legjobbnak, amely egyúttal elnyerte az ISPO Arany Díját is.

A 2018 őszi/téli HOD kollekció részét képző kabát az egyedülálló NovaHeat® rendszernek köszönhető optimális hőszabályozásával és kényelmével hívta fel magára a figyelmet. A svéd sícsapattal együttműködve fejlesztett és tesztelt kabát olyan fűtési rendszerrel rendelkezik, melynek hőszabályzója közvetlenül a vért melegíti az anyagba beágyazott láthatatlan fűtővezetékeken keresztül. E mellett ez az egyedi kabát Helly Tech® vízálló, könnyen lélegző szövetből, PrimaLoft® szigeteléssel készül, illetve Life Pocket+™ technológiával van ellátva, amely meghosszabbítja a telefon működési idejét.

 

“Nagy örömünkre szolgál, hogy elnyertük ezt a rangos díjat. Ez a kitüntetés is azt igazolja, hogy a szakemberekkel való együttműködés valóban megkülönböztet bennünket versenytársainktól és lehetővé teszi, hogy innovatív és vonzó termékeket hozzunk létre. Az, hogy világbajnok síelőkkel dolgozhatunk együtt, a határok feszegetésére ösztönöz bennünket, illetve arra, hogy professzionális felszereléseket gyártsunk a lehető legmagasabb teljesítmény elérése érdekében” – mondja Philip Tavell, a sí kategória ügyvezető igazgatója.

 

 

W Paradise Heat Jacket

Szabályozzuk testhőmérsékletünket egyszerűen, a 3 különböző fokozatú NovaHeat® újratölthető elektromos fűtőpanelek segítségével. A svéd nemzeti sícsapattal együtt kifejlesztett kabát a Primaloft® szigetelésnek, valamint a lágy, négy irányba nyúló, vízhatlan, légáteresztő szövetnek és a gyapjú részleteknek köszönhetően növeli a komfortérzetet.

 • Helly Tech® Professional
 • 2-rétegű szövetkonstrukció
 • Négy irányba nyúló szövet
 • NovaHeat® rendszer
 • Life Pocket+™ Aerogél szigeteléssel
 • Vízálló, szélálló és lélegző
 • Tartós vízlepergető képesség (DWR)
 • Primaloft® Black Eco szigetelés
 • Primaloft® Gold a kapucniban
 • Teljesen szigetelt
 • RECCO® magasfokú mentési rendszer

 

 

A W Paradise Heat kabát 2018. szeptembertől elérhető az üzletekben.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .