Megtalálták a Verőcénél szombaton történt hajóbaleset egyik áldozatának holttestét

Komárom, 2024. május 19. Rendõrök egy sérült szállodahajónál 2024. május 19-én a Dunán, amelyet a rendõrök állítottak meg Komáromnál. Május 18-án éjjel Verõcénél egy motorcsónak szállodahajóval ütközött. A kisgéphajóban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak. MTI/Krizsán Csaba

    Megtalálták a Verőcénél szombaton történt hajóbaleset egy további áldozatának holttestét – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Facebook-oldalán szerdán.

    Azt írták, Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8-as folyamkilométerénél találtak rá egy 19 éves fiatalember holttestére. A BRFK helyszíni szemléjén megállapították, hogy a férfi a hajóbaleset egyik áldozata. A budapesti rendőrök nevében a BRFK őszinte részvétét fejezi ki a családnak – olvasható a bejegyzésben.


    Szombat éjjel a Dunán Verőcénél egy motorcsónak ütközött egy szállodahajóval, a balesetben ketten meghaltak, négy embert még mindig keresnek.


    A szállodahajó cseh kapitányát hétfőn segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája szerdán bűnügyi felügyelet alá helyezte.

Bűnügyi felügyelet alá helyezték a szállodahajó kapitányát