MEGnézted már?

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

MEG – AZ ŐSCÁPA (12)

 

Főszereplők: Jason Statham, Ruby Rose, Rainn Wilson, Bingbing Li.

Operatőr: Tom Stern. Zene: Harry Gregson-Williams. Látvány: Grant Major. Írta: Steve Alten, Belle Avery, Erich Hoeber, Jon Hoeber, James Vanderbilt.

Rendezte: Jon Turteltaub

 

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik.

Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.

Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd.

Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

 

A nemzet aranya-filmek rendezője nagyon nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában forgatta különösen látványos, a legmodernebb CGI csodáit bevető sci-fi/akciófilmjét.

Jason Statham pedig visszatér eredeti foglalkozásához: búvárként is megmutathatja, mit tud

 

Mozibemutató: 2018. augusztus 9.

Eredeti cím: Meg

Színes amerikai film

Gyártó: Gravity Pictures, Warner Bros.

Játékidő: 113 perc

Korhatár: 12

Facebook:

https://www.facebook.com/MozICom

Előzetes:

http://bit.ly/MEG_AzOscapa_trl_12

 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!