Megjelent Justin Trudeau életrajzi könyve és Sylvia Day Crossfire sorozatának befejező része

Justin Trudeau

AMI ÖSSZEKÖT

Vajon előny vagy hátrány, ha egy történelmi jelentőségű elnök fiaként látjuk meg a napvilágot? Képesek vagyunk elviselni, hogy egész életünket a nyilvánosság előtt kell leélnünk? Hogyan éljük meg a saját tragédiáinkat és boldog pillanatainkat, ha azok nem csak ránk tartoznak?
Vajon kicsoda Justin Trudeau? Kanada miniszterelnöke most végre feltárja, mi vezette el azokhoz az eszmékhez, amelyek ma politikai tevékenységét befolyásolják. Megtudhatjuk, milyen kapcsolat fűzte és fűzi a gyönyörű Sophie Gregorie-hoz. Végre megérthetjük, Justin fiatalemberként hogyan találta meg saját hangját, és miért döntött úgy, hogy politikai pályára lép.
Betekintést nyerhetünk abba, hogy Trudeau miképpen kezelte a 2011-es liberális vereséget, és hogyan reagált arra, hogy a kanadai nép látszólag teljesen elveszítette a kapcsolatot a Liberális Párttal. Vajon mi motiválta abban, hogy a nehézségek ellenére folyamatosan segítette a párt megújulását?
Justin Trudeau meggyőződése, hogy Kanadát épp a sokszínűsége erősíti és teszi naggyá. És hogy mi a titok? Mit kell tenni, hogy egy ország felvirágozzon? Ne azt keressük, ami elválaszt, hanem mindig azt, AMI ÖSSZEKÖT!

Justin Trudeau kanadai liberális politikus, Kanada miniszterelnöke. Édesapja Pierre Elliott Trudeau szintén Kanada miniszterelnöke volt. Politikai pályafutása előtt a szerző Brit Columbiában tanárként dolgozott. Sokat tett a környezetvédelemért, és dolgozott különböző ifjúsági programokban. Házas. Felesége Sophie Gregoire. Három gyermek édesapja.


ISBN: 9789632936918
Terjedelem: 268 oldal
Méret: 125 x 200 mm
Kötés: kartonált
Ár: 3499 Ft
Fordító: Acsai Roland
Tervezett megjelenés: 2017. 10. 10.
Műfaj: életrajz

Előrendelhető itt.

Olvass bele a könyvbe itt.

Sylvia Day

Eggyé válva
(Crossfire 5.)

Gideon Cross. Annyira magától értetődő volt, hogy beleszeretek. Azonnal, első látásra. Teljesen. Visszavonhatatlanul. Egy álom vált valóra, amikor feleségül vett. De az, hogy a házasságunk működjön, életre szóló küzdelem. A szerelem átformál. A mi szerelmünk egyszerre menedék a vihar elől és pusztító szélvész. Két megtört lélek válik eggyé. Megmutattuk egymásnak a legmélyebb, legsötétebb titkainkat. Gideon a tükör, amelyben minden hibámat látom… és a szépségemet is. Mindent megad nekem, és most ideje bebizonyítanom, hogy mellette állok és támogatom, akárcsak ő engem. Együtt megbirkózhatunk azokkal, akik gonoszul közénk akarnak állni. De a legnagyobb csatánkat talán épp a fogadalommal kell megvívnunk, ami erőt ad nekünk. Az, hogy elköteleződtünk a szerelem mellett, csak a kezdet volt. Meg kell küzdenünk érte, és vagy még közelebb kerülünk egymáshoz, vagy… elválnak útjaink.

Szívszaggató és csábító, az Eggyé válva a Crossfire sorozat befejező része. Izgalmas szerelmi történet, amely világszerte olvasók millióinak szívét ejtette rabul.


ISBN: 9789632936376
Terjedelem: kb. 400 oldal
Méret: 125 x 200 mm
Kötés: kartonált
Ár: 3999 Ft
Fordító: Goitein Veronika
Tervezett megjelenés: 2017. 10. 10.

Előrendelhető itt.

Olvass bele a könyvbe itt.