Megérkeztek a Kölcsönlakás karakterposzterei

Válogatott csapatot gyűjtött maga köré a rendezőként most debütáló Dobó Kata, amikor belevágott a világhírű romantikus vígjáték, a Kölcsönlakás mozis feldolgozásába. Befutott és a pályájuk első sikereit már maguk mögött tudó színészeket egyaránt szerződtetett filmjébe. Egy cél vezette velük kapcsolatban, hogy az adott karakter tökéletes összhangban legyen a szerep megformálójával.


Így lett a kamerák előtt Klem Viktor a nagydumás, csapodár férj, míg Martinovics Dorinából a sorozatos megcsalások miatt bosszúra szomjazó feleség. A Kölcsönlakás másik házaspárja ellenben más kihívásokkal küzd. Félreértések sorozata ver éket közéjük, de ők nem hagyják magukat, mert a jóravaló férjet megformáló Haumann Mátét, és a gyerek után vágyakozó párját alakító Balla Esztert az ég is egymásnak teremtette a filmben.


A sztár belsőépítészként elénk lépő Szabó Simont egészen más dolgok foglalkoztatják. Lerí róla, hogy legyezi a hiúságát, ha megörülnek érte a nők. Legújabb „áldozatát” a Kopek Janka által éltre keltett rajongója testesíti meg, aki naivan követi bálványa minden mozdulatát, de azért lassan-lassan felnyílik neki is a szeme.


Fehér Tibor sármos jógaoktatóként szintén kalandkereső, ám most lehet, hogy túl nagy falat neki a pillanatnyi boldogságot kereső férjes asszony. Mindebből viszont szinte semmit sem érzékel a gyerekek kedvenc, kutyabolond meseíróját megformáló Oroszlán Szonja, aki csak azt látja a Kölcsönlakásba lépve, hogy itt mindenki furán viselkedik, de miután ő sem egyszerű eset, ezen nem akad fenn. Pedig, ha tudná milyen kavarodásokat okoz az érkezése.


Végül, de nem utolsó sorban Vénusz, és az őt alakító Kiss Ramóna színrelépése alaposan felpumpálja az érzékeket, ami után már tényleg bármi megtörténhet. Ám az, hogy valóban mi is fog történni, mikor és kivel csak a filmből fog kiderülni idén, Valentin napon.


A Kölcsönlakás február 14-től országszerte a mozikban.


IC Press