Megérkezett az idei Sziget Fesztivál egyik fő fellépője, Anne-Marie újdonsága

A varázslatos énekesnőhöz a svéd NEIKED és a hiphop díva Latto is csatlakozott, hogy közösen öltöztessék új köntösbe Stevie Wonder örökérvényű klasszikusát.

A három előadó pedig remek érzékkel nyúlt az ikonikus dalhoz: úgy kapott modern, lüktető pezsgést a track, hogy közben megőrzi az eredeti kiadvány lelkét adó hangulatát is.

Anne-Marie mára a világ egyik legkedveltebb és legsikeresebb popsztárja lett – nem csak slágereivel, hanem életigenlő aktivizmusával, lehengerlő személyiségével is sok ember szívét hódította meg. A csodás hangú előadót a Rudimental zenekar oldalán ismerhettük meg, az igazi áttörést azonban Clean Bandittel közös gigaslágere, a „Rockabye” hozta meg számára. 2018-ban jelentette meg első saját albumát, a „Speak Your Mind”-ot, ami hatalmas sikert aratott. A korong olyan abszolút megahiteket sorakoztat fel, mint a „2002”, az „Alarm” vagy a Marshmello-val közös „FRIENDS”.

A rajongók és a szakma nagy örömére tavaly új nagylemezzel jelentkezett, a „Therapy” számai pedig tényleg mint zenei terápia hatnak az emberre: a kiadványon szereplő 12 fantasztikus felvétel között olyan közönségkedvencekkel találkozunk, mint a Niall Horan-nel közös „Our Song”, vagy a Little Mix-szel készített „Kiss My (Uh Oh)”.  

Az újragondolt szerzeményhez tartozó szöveges videó egy telefonfülke köré összpontosul és a számhoz illően a merészség és kreatív kifejezésmód minden eszközét beveti.

Hallgasd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=TLBlh9IV-FQ&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=1