McCarthy vs. szuperintelligencia

Melissa McCarthy and Ben Falcone

Melissa McCarthy akkor van elemében, ha úgy viccelhet, ha közben lehetőleg fut, verekszik, zuhan… esetleg fel is robban. A héten Atlantában kezdett bele új akcióvígjátéka forgatásába, amelyben Bobby Cannavele és James Corden lesz a partnere. A rendezői székbe – szinte már természetes, ha McCarthy játszik – Ben Falcone ül.

A Superintelligence című film főszereplőjének szürke életét az a váratlan helyzet zökkenti ki a szokásos kerékvágásból, hogy egyszer csak elkezd neki visszabeszélni a tévéje, okoskodik a telefonja, és beleszól az életébe a mikrohullámú sütője. Először azt hiszi, a barátai tréfálkoznak vele, esetleg kezd megőrülni. De lassacskán rájön, hogy igazából a világ első mesterséges überértelme választotta kísérleti alanyául – hiszen annyira átlagos. Viszont, ha a kísérlet sikerül, akkor valami nagyobb gonoszság következik: és azt már az egész világ megérzi. Viszont ha ez a háziasszony elég talpraesett, talán megmentheti az emberiség jövőjét…

És a háziasszony valószínűleg elég talpraesett lesz, hiszen Melissa McCarthy játssza! A forgatásról kiszivárgó első hírek szerint munka közben is karneváli a hangulat, és rengeteg rögtönzés, közös ötletelés garantálja, hogy nagyon szórakoztató film készül. A Superintelligence premierje jövő karácsonyra várható.

IC Press