Már több mint 2000 új LADA közlekedik a magyar utakon

Nem egész két év alatt átlépte a 2000-es határt a Magyarországon értékesített LADA márkájú autók száma. Az orosz márka annak köszönheti népszerűségét, hogy sok ember számára tette lehetővé az újautó-vásárlást és máig sokakban ébreszt nosztalgikus élményeket. A LADA modellek számos fejlesztésen mentek keresztül az elmúlt évtizedekben, de azon fontos jellemzői, hogy strapabíró, megbízható és megfizethető változatlanul megmaradtak.

A LADA 2015 decemberében tért vissza a magyarországi piacra és ezzel új lehetőségeket nyitott az elérhető árú autók iránt érdeklődők számára. A LADA Hungary négy modellt és azok különböző karosszériaváltozatait forgalmazza hazánkban, melyek között megtalálható városi kisautó, családi autó, túraautó és terepjáró is. A LADA Granta Sedan és Liftback változatban azok számára nyújt megoldást, akik megfizethető áron szeretnének megbízható családi autóhoz jutni. A LADA Kalina háromféle kivitelben elérhető a különböző igényeknek megfelelően: a Hatchback egy takarékosan fenntartható, kényelmes, városi kisautó, a Kombi változat a gazdaságos családi autót keresők között a legnépszerűbb, míg a megemelt hasmagasságú Kalina Cross szabadidő-autóként kitűnő társ a városban és könnyű terepen is. A vadászok és horgászok által különösen kedvelt terepjáró legenda, a LADA 4×4 Classic és Urban verzió mellett Pack kialakítással, kishaszongépjárműként is elérhető, kitűnő megoldást nyújtva a vállalkozások számára. Az új generációs LADA Vesta modell pedig családi és cégautóként egyaránt keresett korszerű karosszériakialakításának, gazdag felszereltségének és kiváló ár-érték arányának köszönhetően. Az értékesítési statisztikák azt mutatják, hogy a négy modell iránti kereslet nagyon kiegyenlített, ami atzt támasztja alá, hogy mindegyiknek van helye a magyar autópiacon.

Az eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy a magyar emberek szeretik a Ladát és tudatos vásárlóként nagyra értékelik, hogy praktikus, megbízható, biztonságos és jól felszerelt autóhoz juthatnak megfizethető áron. Fontos számunkra, hogy az érdeklődők igényeit maximálisan ki tudjuk szolgálni, ezért építettünk ki országos márkakereskedői hálózatot, melyben személyre szabott, kedvező finanszírozási feltételekkel, 3+2 év gyári garanciával és asszisztenciaszolgáltatással várjuk vásárlóinkat. Emellett folyamatosan bővül a termékpalettánk is: most például a LADA 4×4 Classic és Urban ötajtós karosszériaváltozatai érkeztek meg az országba, 2018 első negyedévében pedig a LADA Vesta Kombi és Cross válik elérhetővé a hazai vásárlók számára.– nyilatkozta Markó Zoltán, a LADA Hungary projektigazgatója.