Már elérhető a Veriton K munkaállomás-sorozat is

Az Acer bemutatta a Veriton K munkaállomás sorozat képviselőit, melyeket professzionális, biztonságcentrikus munkavégzésre terveztek. Ilyen például a CAD-terület, amely nem ritkán masszív és erőteljes számítási erőhátteret igényel, de sok más irányt is lefed a portfólió. A legújabb Intel Xeon processzorokkal, és a legújabb NVIDIA Quadro RTX GPU-val az Acer Veriton K8 munkaállomás elegendő számítási- és grafikus erőforrást mozgósít a kemény ingénybevételhez, ultragyors háttértárral és kapcsolódási opciókkal felvértezve – ideális megoldást kínálva tervezőmérnökök, építészek, kreatívok számára, még sok egyéb más munkaterületen is.

Masszív feldolgozás

Az Acer Veriton K sorozat egyszerűen birkózik meg a feladatokkal, szimplán megy a feladatvégzés. Minden olyan esetben, amikor magas szintű feldolgozásra van szükség, remekül teljesítenek ezek az eszközök, többmagos, erős GPU-kkal, egy igazán optimalizált kivitelezési folyamatot ígérve mindazon munkavégzések esetén, amikor kiterjedt 3D modellezésről, vagy komplex renderelésről van szó, valós időben. Az eszközök a legjobb munkaállomásokhoz tervezett applikációkat kapják meg, továbbá a Veriton K-széria Intel Xeon processzorai magasszintű megbízhatóságot és stabilitást, példátlan számítási- és feldolgozási erőhátteret, és fejlett biztonsági technológiákat hordoznak. Így hát mindazoknak, akik a professzionális tervezőmérnöki, fejlesztési, kutatási pályán dolgoznak, az Intel Xeon CPU-k zökkenőmentes, felhőtlen minőséget garantálnak.

Masszív kreativitás

Az Acer Veriton munkaállomás-széria olyan grafikus hardverrel lett szerelve, amelyek messzemenően kielégítik mindazon professzionális munkavégzők igényeit, akik 2D-3D tartalmakat fejlesztenek, CAD és/vagy EDA alkalmazásokat futtatnak. De fókuszban vannak a befektetési szakmákban, valamint a gyógyászatban dolgozó felhasználók is. NVIDIA Quadro grafikus maggal szereltek ezek az eszközök, így a felhasználók akár párhuzamosan tudnak váltani a 3D CAD, a renderelés, valamint a szimulációs alkalmazások közt.

Bővíthető konfiguráció

A Veriton K-széria teljes körűen alakítható és konfigurálható az egyedi igényeknek megfelelően. Akár 64 GB DDR4 ECC memóriával, SSD-vel vagy HDD-vel a legmegfelelőbb adattárolási opciókkal. M.2 PCIe SSD aljzatok állnak rendelkezésre az alaplapon, villámgyors tárhely-sebességet biztosítva; az ECC-nek köszönhetően a felhasználók még nagyobb biztonsággal és megbízhatósággal használhatják a rendszert, minimalizálva az adatvesztés lehetőségét. Ráadásul a kialakítás olyan, hogy szerszámok sem szükségesek ahhoz, hogy bővíteni, variálni tudjuk a konfigurációt extra komponensekkel (háttértár, RAM, PCIe kártyák).

Optimalizált hűtés

Mivel az Acer Veriton K rendszerek alapvetően processzorigényes munkára lettek fejlesztve – például renderelésre, videogyártásra-utómunkára – szükséges volt egy olyan hűtésrendszert társítani, amely megbirkózik a kemény igénybevétel által termelt jelentős hővel. Ezért fejlett ventilátorokat és hőelvezetőrendszert kaptak ezek az eszközök, melyek révén a levegő belső keringetése, majd a hátlapon történő optimális kivezetése teljes körűen megoldott.

Független szoftverforgalmazók

A felhasználók minden igényének kielégítése végett a legtöbb professzionális szoftver és applikáció teljes mértékben kompatibilis az Acer Veriton munkaállomásokkal. Az összes beépített hardverelem külön tesztelt és tanúsítvánnyal rendelkezik a független szoftvergyártók (ISV) irányába. Mindez garantálja az optimális teljesítményt a választott meghatározó applikációk esetén is.

Komplett konnektivitás

Az Acer Veriton K sorozat széles felhozatallal rendelkezik, azért, hogy a külső perifériák mindegyike csatlakoztatható legyen – mint például az USB Type-C port az akár 10Gbps adatátvitelhez. Az eszközök 10 USB kimenettel, és különféle video kimenettel rendelkeznek, mint a kettő DisplayPort, HDMI és VGA.

Erős konfiguráció és specifikációk

Az Acer Veriton portfólió (opcionálisan)Windows10 Pro 64-bit operációs rendszerrel érkezik, a legújabb generációs Intel Xeon E sorozatú processzorokkal, a legújabb NVIDIA Quadro/Quadro RTX vagy NVIDIA GeForce RTX grafikus kártyákkal, valamint 802.11ac/a/b/g/n sávszéllel. Ezen eszközök mindegyike egy igazi igásló, szórakoztatóipari- és professzionális környezetekbe, számtalan kereskedelmi jellegű és célirányú kiegészítővel, melyek egyebek mellett: Trusted Platform Module 2.0, OBR (1-gombos visszaállítás), Kensington zár-aljzat, 2-in-1 kábel- és zárslot, masszív kondenzátorok, HDD jelszóvédelem (BIOS-on keresztül), Intel Active Management Technology, Intel vPro Technology, PXE, RAID támogatás (BIOS-pn keresztül), WOL.

A Veriton K sorozat rendelésre elérhető Magyarországon is.