Mahó Andrea szívének kapuján belépett valaki

Az Artisjus-díjas magyar színésznőnek a zene és a színház mellett most más is fontos helyet foglal el a szívében.

Mahó Andrea számára az idei év talán meghozta a szerelmet? Az Artisjus-díjas magyar színésznő magánéletéről alig lehetett hallani az elmúlt években, most azonban úgy tűnik, lehet hogy  minden a helyére kerül.

“Úgy érzem, hogy egy új dolog küszöbén állok. Most talán úgy alakítja az élet, hogy a színésznő mellett a NŐ is fontos szerepet kaphat, mert valaki belépett azon a kapun, ami a szívemet őrizte.  Legyen elég csak annyi, hogy egy igazán kedves, okos és jó humorú férfi, aki lát engem és közös nyelvet beszélünk, ami számomra nagyon fontos” – mondta Mahó Andrea.

Az Artisjus-díjas magyar színésznő, énekesnő legközelebb november 23-án, csütörtökön 19 órától lép színpadra a Pesti Vigadóban. Koncertjének sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, a bevételből ‘A korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítványt’ támogatja.

“Én azt vallom, hogy ha valaki megteheti, akkor segítsen. Az én egyik feladatom művészként, hogy egy kis boldogságot adjak a közönségemnek a dalaimmal, a másik pedig az hogy segítsek azoknak akik rászorulnak. Mivel nagyon szeretem a gyerekeket, egyértelmű volt számomra hogy ha jótékonyság, akkor a segítség a gyerekeknek menjen. Így esett a választás A Korszerű szülészetért és nőgyógyászatért alapítványra, akiken keresztül a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika koraszülött gyerekeit támogathatjuk, hogy a befolyt pénzből majd segíthessenek az apróságokon” – árulta el Mahó Andrea, akinek a nemes cél elérése érdekében ismert művésztársai, és egyben barátai segítenek.

“A koncert sztárvendégei Miller Zoltán és Koós Réka, akikkel sokat játszottunk, illetve játszunk együtt a Madách Színházban, és számtalan koncerten énekeltünk már együtt. Valamint Bebe, aki bár a popzene világából jön, nagyon otthonosan mozog a színészek világában, illetve ő is támogatta már korábban az alapítványt . Amikor felkértem őket, hogy énekeljünk együtt egyből igent mondtak. Igyekeztünk olyan dalokat válogatni, amit a színházban nem hallhat tőlünk a közönség. Magyar és világslágerek lesznek repertoáron, sőt lesz egy új dal is, ami most íródott. Fitos Viktor és Valla Attila szerzeménye ami a koncerten fog debütálni. Egy fantasztikus zenekar kísér bennünket Erős Csaba vezetésével. A koncertet színesíti két Európa bajnok sztepptáncos Gyulai Júlia és Potornai Norbert, valamint a Jubileumi Eötvös Kórus. Aki a színpadon koordinál minket Ruzicska László az est rendezője” – tette hozzá a művésznő.

Jegyek itt: https://www.jegy.hu/program/az-elet-zeneje-84371#programInfoTabAnchor