Magyar versenyzők a 16. Kínai Wuqiao Nemzetközi Cirkuszfesztiválon

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A Face Team Akrobatikus Sportszínház képviseli hazánkat

Az észak-kínai Shijiazhuang (Sicsiacsuang) városában kerül megrendezésre a 16. Wuqiao Nemzetközi Cirkuszfesztivál, amely szeptember 29-én veszi kezdetét. Az eseményre 18 ország 31 társulata kapott meghívást, köztük a magyar Face Team Akrobatikus Sportszínház.

Kína egyik legismertebb cirkuszi fesztiválja kétévente kerül megrendezésre, amelyen a világ legnagyobb cirkuszainak vezetőiből álló, tízfős zsűri bírálja a produkciókat az artistáktól, a légtornászokon és bohócokon át az új stílusú cirkuszi előadásokig. A bírák hat különböző országból érkeznek, olyan szervezetekből, mint például a Moszkvai Nagycirkusz, az amerikai Firebird Productions, vagy a Kínai Akrobaták Szövetsége.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy eseményre kapott meghívást a csapatunk. Egy németországi fellépésünk nyűgözte le az egyik szervezőt, aki a közönség soraiban ült, majd pár nappal később érkezett egy meghívó tőle. Örülök, hogy a mi előadásaink iránt is érdeklődnek a világ vezető cirkuszosai, sokat dolgoztunk azon, hogy elkápráztassuk majd őket Kínában. Az pedig külön megtiszteltetés, hogy szerepet kapunk a cirkuszfesztivál nyitógálájának programjában is” – nyilatkozta Takács Áron, a Face Team alapítója.

A többnapos fesztivál szeptember 29-én kezdődik, az eredményhirdetés és a zárógála október 8-án lesz, amelyről a Face Team a saját videó blogjában tudósít (https://goo.gl/U6zlp8).

Fotók: Andrea Piacquado

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .