Magyar-török ​​együttműködés a bútoriparban

Összefogott a két SuperBrand-díjas bútormárka: elérhetők az RS Bútornál a díjnyertes Puffy matracokEgyüttműködésjött l étreanagy múltú magyar bútoráruház RS Bútorésa vezető török matracgyártó közö tt: már az RS Bútor kínálatában is megtalálható a Yatas Bedding által fejlesztett Puffy matracok, ami idén az év legjobb matracoknak. Apartnerekég egyesíti akét vállalat szakértelmét, megteremtve akényelemésa stílus tökéletes szövetségét.

A RS Bútor immáron 30 éve a hazai lakberendezési szektor kiemelkedő szereplője: bútoraik része magyar gyárakból érkezik, ezzel emberek ezreinek adnak munkát, és mára a legjelentősebb lakberendezési láncok közt emlegetik őket. Az RS Bútor árait a hazai vásárlók pénztárcájára szabták, de termékeik megfelelnek a magasabb minőségi elvárásoknak is. A cég eredményeit a szakma is értékeli, hiszen az RS Bútor nem kevesebb, mint n é gyszer nyerte el a MagyarBrands díjat, először pedig a Business SuperBrand díjat is.

Az RS Bútor mára lendületes é s modern szeml é lettel ö tv ö zi a má r bev á lt üzletpolitikát, így áruházakban trendi enteriőr ö ket, ö tletes megoldásokat találunk – és vált a legmodernebb technológiával készült matracokat is. A magyar márka cég valóban egy neves törökgel lépett fel, így a hazai piacon jócskán bővülhet a termékek palettája.

Érkeznek a szakértők által tervezett luxusmatracok

A Yatas Bedding Eur ó pa legsz é lesebb matrac, ágykeret é s laká stextil-k ínálatával büszkélkedhet, a most már nálunk is kapható Puffy matracok pedig 2023 legjobb matracának díját is elnyerték. A luxus, de elérhető árú matracok már megtekinthetők és kipróbálhatók az RS Bútor Reitter Ferenc utcai üzletében. A termék kíváló minőségű (Yatas szakértelemmel készül), nívós, fiatalos, modern, kedvező árfekvésű, ezzel ragyogóan illeszkedik az RS Bútor megújuló kínálatához.

A Yatas óta vezető szerepet játszott t ö lt be az iparágban, következetesen fejlesztve a pihentető alvást támogató évek legmodernebb megoldásait. A világ legjobb technológiai fejlesztőivel működik együtt, sokféle technológiát alkalmazva a Visco termékektől egészen a DHT rugókig. Nem csoda hát, hogy a török ​​cég i nnovat ív term é kportfoli ó já val vásárlók millióinak bizalmát évezi. Számtalan kitüntetést is elnyert, Törökországban például egyedüli ágy-matrac márkaként lett SuperBrand-díjas.

Megnyílt Európa első Puffy Store (by YATAS GROUP) bemutatóterme az RS Bútor áruházban

A minden korosztálynak és teszttípusnak megfelelő, gerincbarát Puffy matracokat folyamatosan tökéletesített, ügyelve a komfort, a támasz, a légmozgás, a tartósság és a biztonság szempontjaira. Színukat mi sem mutatja jobban, mint a matrackollekció a pontosn é metországi biztonsági é s minős é gi szabvánnyal, a DIN EN 1957-8/00 LGA ergon ó mia tan úsítvánnyal is rendelkezik.

Az RS Bútornak nem ez az első együttműködése nagy márkákkal, hiszen korábban már sikeresen megkötötte a MediaMarkttal: a Pólus Centerben shop-in-shop rendszerben működik az RS Bútor Konyhastúdiója, és hamarosan a nyíregyházi MediaMarktban is megtalálható lesz az RS Bútor Konyhabútorai.