A luxus otthonra talált a Duna-parton

Hamarosan indul a Marina Bay következő ütemének építése

Nehéz helyzetben vannak ma azok, akik valódi luxust keresnek a budapesti újlakás-piacon, a prémium lakóingatlanok kínálata azonban szerencsére hamarosan egy igazi gyöngyszemmel bővül. A Gozsdu udvar és számos egyéb ikonikus fővárosi lakópark, illetve társasház megbízható ingatlanfejlesztője, az Autóker Holding Zrt. megkezdte legújabb 40 exkluzív Duna-parti lakásának értékesítését, így hamarosan újabb ütemmel folytatódik a prémium szegmens igényeire szabott öbölparti beruházás, a Marina Bay Residence 2.

A felső kategóriás lakóingatlanok iránt megnövekedett keresletre adott válaszként az Autóker Holding tavaly nyáron kezdte meg a Marina Bay 48 lakásos első ütemének építését. Az öbölparti telken felépülő, délnyugati tájolású, a dunai és budai hegyekre néző nagy teraszos, örökpanorámás lakások többsége már elkelt, a még jelenleg elérhető pár rendkívüli adottságú lakás pedig hamarosan költözhető is.

A fejlesztés sikerét jól fémjelzi, hogy a Marina Bay Residence már az építés időszakában komoly elismerést söpört be, elnyerte ugyanis „Az év pesti lakóprojektje” címet – a legfeljebb 110 lakásos kategóriában – a Portfolio által szervezett Lakás 2017 Kiállítás és Vásáron.

Az egyedülálló luxust kínáló lakások iránt továbbra is fokozott érdeklődés mutatkozik mind a hazai, mind a külföldi vásárlók részéről, így az Autóker Holding elindította a Marina Part legújabb ütemének, a 40 exkluzív lakást kínáló Marina Bay Residence 2 értékesítését is. Az újabb épület kivitelezése 2018 első negyedévében indul, az első lakók pedig már 2019 nyarán beköltözhetnek a jövő és minőség szövetségében született új otthonaikba.

Kiváló adottságainak köszönhetően – legyen szó akár a közlekedési kapcsolatokról, akár a szolgáltatási környezetről vagy az elérhető szabadidős lehetőségekről – számos fejlesztő választja új projektje helyszínéül a XIII. kerületi Marina Partot, a különböző fejlesztések közül azonban exkluzivitása révén egyértelműen kiemelkedik a Marina Bay Residence 2.

„A prémium szegmens igényeire szabott, exkluzív lakásaink a kompromisszummentes luxus iránt elkötelezettek autentikus választása. A Promega Építész Iroda és a S.I.A.H. Architects nemzetközi tervezőcsapat közreműködésével megalkotott neomodern megjelenésű épületben a lakók maximális kényelmét szolgálja majd a smarthome funkcióval ellátott egyedileg szabályozható és programozható padlófűtés és légkondicionálás, valamint kiváló minőségű, bel- és kültér komfortos kapcsolatát biztosító akadálymentesített, emelő-toló funkcióval ellátott, nagy üvegfelületű alumínium nyílászárók. A prémium anyag felhasználású és a gondosan megtervezett ergonomikus otthonok egyedülálló 3 métert meghaladó impozáns belvilággal készülnek. A környezettudatosság jegyében a lakások hűtését és fűtését megújuló energia hasznosításával biztosítjuk, valamint a kor szelleméhez igazodva elektromosautó-töltőhelyek is kialakításra kerülnek majd az épület 2 szintes, biciklitárolóval is ellátott őrzött, és temperált parkolójában. A lakók maradéktalan biztonságát pedig a központi kamerarendszer és 24 órás portaszolgálat garantálja majd a hét minden napján.” – összegzi az egyedülálló adottságú fejlesztés főbb jellemzőit Szigeti Csúcs Balázs, az Autóker Holding Zrt. vezetője.

„Az új építésű lakások iránt továbbra is erős kereslet mutatkozik, mind a befektetési szándékkal nézelődők, mind a saját otthont keresők részéről. Azonban a kínálat dinamikus bővülése ellenére a vásárlók továbbra is nehéz helyzetben vannak, ha a legmagasabb műszaki színvonalat képviselő, luxus adottságokkal is rendelkező, magas hozammal és értéknövekedéssel kecsegtető lakóingatlant szeretnének vásárolni, ráadásul egy megbízható ingatlanfejlesztőtől. A jelenlegi piaci környezetben különösen fontos, hogy a lakáskeresők több lábon álló, erős pénzügyi háttérrel rendelkező, számos sikeres, referencia értékű fejlesztést maga mögött tudó építtetőtől vásároljanak, aki hiteles tud maradni mind a megvalósítás kapcsán vállalt ígéreteiben, mind a minőségi garanciáiban. A többszörösen díjnyertes Autóker Holding Zrt. több mint 15 éves ingatlanfejlesztői tapasztalattal rendelkezik, beruházásaink minőségét és egyben értékállóságát, illetve progresszív értéknövekedését több ezer elégedett ügyfelünk tanúsítja” – kommentálta az újabb ütem elindítását Szigeti Csúcs Balázs a cégcsoport irányításáért felelős vezetője.

Az Autóker Holding Zrt. 2000 óta aktív, mint lakó- és ipariingatlan-fejlesztő. Eddig összesen több mint 3000 magas színvonalú lakás felépítését tudhatja maga mögött,13 presztízs értékű lakóingatlanprojektjével. A kezdetektől fogva Pest legfrekventáltabb, legértékesebb területeit választja fejlesztési helyszínéül, legyen szó akár a belvárosról, akár a XIII. kerületben egyedülálló infrastrukturális és területfejlesztési beruházással általa létrehozott Duna-parti Marina Part városrészről.

Az Autóker Holding talán egyik legismertebb fejlesztése a pesti szórakoztatónegyed központjának is tekinthető műemléki rekonstrukcióval életre keltett Gozsdu-Udvar, de emellett számos más ikonikus belvárosi lakóingatlannak a megálmodója és létrehozója is egyben – úgy, mint a Szinyei Merse Ház, a Cézár Ház, a Kleopátra Ház, a Római Kert, a Heléna Ház, a Király Udvar vagy a Léda Ház, Marina Part I- VI –os fejlesztési ütemek. Ezen felül a cégcsoport több mint 60 ezer négyzetméter ipari ingatlannal is rendelkezik a dél-pesti Ecseri úton és a törökbálinti DEPO Logisztikai Központban, továbbá ingatlan-portfóliójában 2500 négyzetmétert meghaladó XIII. kerületi üzlethelyiség és több mint 100 parkoló is megtalálható.

Forrás: Just Creative

Fotó: Autóker Holding Zrt.