LUMIX GH5S – előrendelés 5 év garanciával!

Fantasztikus ajánlat várja azokat, akik már januárban megrendelik a LUMIX GH5S fényképezőgépet!  Ezt ne szalassza el: szerezze meg még ma az 5 éves garancia tanúsítványát!
Már előrendelhető a legújabb Panasonic fényképezőgép. Tájékozódjon róla, hogyan lehet Ön is az első vásárlók között, akik ráadásul 5 év garanciát kapnak a fényképezőgépre.
Nagyon egyszerűen élhet ezzel az ajánlattal.
1. Rendelje elő a Lumix GH5S fényképezőgépet az alábbi viszonteladók egyikétől!
2. A fényképezőgép átvétele után a https://lumix-gh5s.eu honlapon található űrlap kitöltésével regisztrálja a terméket 2018. március 31-ig.
3. A regisztrációs folyamat befejezése és az adatok hitelesítése után az 5 éves garanciáról szóló tanúsítványt PDF formátumban, e-mailen küldjük el Önnek.

Az ajánlatban résztvevő viszonteladók listája:
• www.220volt.hu
• www.digitcam.hu
• www.fotoplus.hu
• www.tripont.hu
• www.videopart.hu
Adja le előrendelését a Lumix GH5S-re még ma, és szerezzen 5 év garanciát!
Az ajánlat a 2018. január 9. és 31. között előrendelt Lumix DC-GH5SE-K fényképezőgépekre vonatkozik.

Új, elképesztő fényérzékenységű Lumix GH5S – egy pillantás a jövőbe

A Lumix GH5S, a filmkészítők kamerája megérkezett. A legkiválóbb minőségű, képkivágás nélkül 4K felbontással rendelkező, videorögzítést támogató és nagy fényérzékenységű, 10,2 megapixeles MOS képérzékelővel rendelkező fényképezőgéppel a filmek mindig lenyűgözőek lesznek, bárhol is szállja meg Önt az ihlet.
A fényképezőgép első és hátsó váza magnéziumöntvényből készült, hogy ellenálljon a komoly kültéri igénybevételnek. Masszív kialakításának, valamint az illesztések, tárcsák és gombok erős szigetelésének köszönhetően a LUMIX GH5S nem csupán cseppálló*, de a pornak és az akár -10 Celsius fokos fagynak is ellenáll.
Minden operatőr nagyra fogja értékelni, hogy a V-Log szoftvert már gyárilag telepítették a Lumix GH5S-re, hogy a felhasználónak ne kelljen külön aktiváló kódot vásárolnia.
A Lumix GH5S-ről és az ajánlatról további információkat talál az alábbi honlapokon:
https://www.panasonic.com/hu/consumer/fenykepezogepek-es-videokamerak/lumix-g-dslm-fenykepezogepek/dc-gh5s.html
https://lumix-gh5s.eu/hu/
https://lumix-gh5s.eu/hu/5-evgarancia-promocios-kampany-reszveteli-szabalyzata/
https://www.panasonic.com/hu/corporate/hirek/articles/a-vilag-elso-cinema-4k-60p-50p-videot-rogzito-digitalistukor-nelkuli-fenykepezogepe-1.html
* A cseppálló kifejezés azt jelenti, hogy a fényképezőgép az általánosnál magasabb szintű védelmet nyújt minimális mennyiségű nedvesség, víz vagy por ellen. A cseppállóság nem jelent garantált védelmet arra az esetre, ha a fényképezőgépet közvetlenül víz éri.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .