LPU67 Thermo szekcionált garázskapu csak a Hörmann-nál

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Európa piacvezető ajtó- és kapugyártójának egyik legújabb fejlesztése a prémium minőségű és kivitelezésű LPU67 Thermo energiatakarékos szekcionált garázskapu, amelyet a magyar közönség a Construmán ismerhetett meg. A kapu minden olyan termékelőnnyel rendelkezik, ami a mai modern építészettől elvárható és a nagy érdeklődésre való tekintettel már rendelhető!

Maximális hőszigetelés, passzívházakba is ajánlott kivitel!

Megfelelő garázskapu kiválasztásakor nem csak a formatervezés és a dizájn, hanem a kapu hőszigetelése is fontos szerepet játszik, mind az energiahatékony felújításokban mind pedig az energiatudatos új épületekben.

Az LPU67 Thermo energiatakarékos garázskapu hőszigetelése akár 30%-kal jobb az LPU 42 szekcionált garázskapuhoz viszonyítva, kívül-belül ujjbecsípés elleni védelmet biztosít! Hőhídmentes lamellái ugyanis 67mm vastagok, a csavarok tartományában háromszoros a lemezerősítés. A lamella átmeneteknél dupla ajakos a tömítés, akárcsak az aljzatban. Így az aljzati egyenetlenségek kiegyenlítődnek, az energiaveszteség csökken, ezért a kapu nagyon jó energiahatékonysággal rendelkezik. A kiemelkedő hőszigetelés főleg az olyan garázsok esetében fontos, amelyek közvetlenül csatlakoznak a házhoz, illetve vagy fűtött munkahelyként, hobbiszobaként használják.

Az LPU67 energiatakarékos 67mm vastagságú acél kapu mérettől függően 1,00 W / (m2 · K) hőátbocsátási értékkel rendelkezik, de az opcionálisan rendelhető ThermoFrame kerettel 0, 9 W / (m2 ·K) érték is megvalósítható, mely már a passzívházakba is tökéletesen megfelelő kivitel. A duplafalú lamelláknak köszönhetően a kapu további jellemzői a magasfokú stabilitás és nagyon nyugodt kapufutás.

Harmonikus megjelenés kívül belül – prémium minőség

A maximális kapuszélesség 5000 mm, a maximális kapumagasság 3000 mm. További nagy előnye, hogy az LPU42 kapukkal azonos beépítési méretekkel rendelkezik, így ha valaki a korábban megvásárolt LPU42-es kapuját szeretné felújítani, csak a kapulapot kell lecserélje. A már meglévő tokszerkezetre kell csak az új, maximálisan hőszigetelő kapulapot felszerelni.

A prémium kivitelű LPU67 kapu megegyezik a standard kivitelűvel, de ez a kategória tandem futógörgőkkel van felszerelve, a vasalatok, tokok, futósínek és összekötő sínek RAL 9002 törtfehér színűek. A rugók a rugótartóval együtt a rugótörés ellen biztosítanak, a kötéldobok és a meghajtássín horganyzott felületű.

A 42 mm-es vastagság összes, három-rétegű betéttel ellátott üvegezése kapható, az üvegezőkeret hőhídmentes alumíniumból készült. A fekete színű profil a kapu tokjával össze van szerelve

A kapu selyemsimaságú Silkgrain felülettel, széles L, illetve közép méretű M-bordakivitelben, RAL 9016 fehér és 15 kedvező árú színben, illetve egyedi RAL színben elérhető. A Decograin felületek pedig a fahatású Golden Oak és Dark Oak, valamint a fémes hatású Titan Metallic CH 703 változatban kaphatók.

Aki a garázsát egyben hobbiszobaként is használja, az a kapu belső megjelenését is harmonikussá teheti. Az LPU67 Thermo kapunál ugyanis a komplett tok, a futó- és összekötősínek, valamint az összes vasalat nézetazonos a kapu belső oldalának RAL 9002 törtfehér színével. Így a kapu harmonikusan illeszkedik a belső térhez és otthonossá varázsolja a garázst. A tandem futógörgőknek köszönhetően pedig a kapu csendes, egyenletes futású

A megrendelt kapuk 90%-a 11-16 munkanapon belül szállítható. A kiváló műszaki megoldásoknak, valamint a kompromisszum nélküli minőségbiztosításnak köszönhetően a Hörmann 10 év jótállást biztosít minden szekcionált garázskapura és 5 év jótállást a Hörmann meghajtásokra.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .