A Logitech G bemutatja az új LIGHTSPEED vezeték nélküli mechanikus billentyűzetet és gaming egeret

A vezeték nélküli portfolió bővítésében az új HEROTM optikai érzékelő is komoly szerepet játszik

A Logitech G a mai napon jelentett be két, új gaming terméket. A Logitech® G603 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse a Logitech G új, fejlett HEROTM optikai szenzorát és LIGHTSPEED vezeték nélküli technológiáját használja. A Logitech® G613 LIGHTSPEED Wireless Mechanical Gaming Keyboard egy olyan, mechanikus gamer billentyűzet, amely azoknak készült, akik a mechanikus kapcsolók teljesítményét és a vezeték nélküli játék szabadságát egyszerre szeretnék élvezni. Emellett a Logitech G a Logitech® G840 XL Gaming Mouse Pad-et is bemutatta.

HERO Optikai Szenzor

Annak érdekében, hogy olyan, nagy teljesítményű, vezeték nélküli gaming egeret dobhasson piacra, amely ráadásul még hosszú akkuidővel is rendelkezik, a Logitech feltalált egy új szenzort. A HERO (high efficiency rated optical sensor) tízszer jobb energiahatékonysági jellemzőkkel rendelkezik, mint elődei, emellett 12,000 DPI-ig húzható gyorsításból, vagy simításból adódó hibák nélkül.

Újgenerációs vezeték nélküli gaming egér

A Logitech G603 az első játékos egér, mely az új HERO szenzorral érkezik. Az új érzékelőnek köszönhetően több mint 500 óra játékidőt biztosít. Az új egér a Logitech LIGHTSPEED vezeték nélküli technológiájával is kompatibilis.

Nagyteljesítményű vezeték nélküli mechanikus billentyűzet

A Logitech G613 szintén kompatibilis a LIGHTSPEED vezeték nélküli technológiával, így szupergyors, 1 milliszekundumos válaszidőt, valamint Bluetooth kapcsolatot kínál akár egyszerre több gépen is. Két AA elemmel 18 hónapig bírja, hat programozható gombja pedig makrókhoz és alkalmazáson belüli parancsokhoz biztosít gyors hozzáférést. A billentyűzet a Logitech exkluzív, Romer-G™ mechanikus kapcsolóival érkezik, melyek 1.5 milliméternél aktiválódnak. Ez, illetve a 46 g-os, kis erejű aktiválás a konkurenciához képest 25 százalékkal gyorsabb, szinte azonnal válaszidőt, és a hosszú játékidő eredményezte fáradás minimalizálását eredményezi.

Asztal méretű egérpad

A nagy tereket és letisztult összeállításokat kedvelő játékosoknak tervezett G840 extraszéles, akár az egész asztalon kiteríthető felületet kínál, így biztosítva a letisztultabb, egységesebb asztalképet.

“A LIGHTSPEED és a POWERPLAY segítségével megvalósult a kötöttségek, kompromisszumok és vezetékek nélküli játék,” mondta el Ujesh Desai, a Logitech G vezérigazgatója és alelnöke. “A G603 és G613 új HERO szenzora pedig egyértelmű bizonyítéka a vezeték nélküli teljesítmény folyamatos fejlesztése melletti elköteleződésünknek.”

Árak és elérhetőség

A G603 és a G613 várhatóan 2017 augusztusától less elérhető 79.99 eurós, illetve 149 eurós, ajánlott kiskereskedelmi áron. A G840 várhatóan 2017 szeptemberétől lesz elérhető 49.99 eurós, ajánlott kiskereskedelmi áron. További információért látogassatok el a Logitech weboldalára, blogjára, vagy vegyétek föl velük a kapcsolatot Facebookon.