Levetkőzött a 2016-os Nemzet Szépe (Fotókkal)

Dr. Özer Nóra most először mutatja meg magát fürdőruhában a sajtónak.

Tavaly Dr. Özer Nóra nyerte meg a Nemzet Szépét a Miss Nation Hungary-t. A szépségverseny szervezői a belső értékeket tartják fontosabbnak, ezért a döntő során sem kérik a lányokat, hogy bikinire vetkőzzenek. Így mostanáig kellett várni, hogy Nóra is megmutassa formás alakját.

A jogász végzettségű szépség mindennapjai sokat változtak, mióta őt választották az ország történetében először a nemzet legszebbjének, s ezzel megnyerte a koronát és a vele járó értékes nyereményeket. Többek között egy a luxus nyaralást is ahol bikinis fotósorozat készült róla. Tanulmányai miatt nyeremény utazását csak most tudta felhasználni. Az egzotikus nyaralásra édesanyja kísérte el mivel jelenleg nincs  párkapcsolatban.

“Külön tetszett a verseny során, hogy nem kellett bikiniben megjelenni a színpadon, én ettől sokkal színvonalasabbnak tartom ezt a rendezvényt, mint a többit. Ráadásul az intelligenciát is fontosnak tartották a zsűritagok. A nyaralásunkon készült fotók azonban olyan jól sikerültek, hogy büszkén mutatom meg őket az embereknek” – mondta a 2016-os Nemzet Szépe.