Lelkes vibrálással és napfényes popzenével tért vissza a brit felfedezett

Az idei Euróvíziós Dalfesztivál ezüstérmes versenyzője, Sam Ryder új szerzeményével, a „Somebody”-val egy lépést visszalép az űrből, és visszaszáll a való világba, hogy felfedezze a nyári szerelem eufórikus érzését. A dalszerző/énekes grandiózus énekét finomhangolású hangszerré alakította.

Az új dalról Sam elmondta: „Valakit TE inspiráltál! Mindaz a kedvesség, pozitivitás és öröm, amit ebben az évben megtapasztunk. Végső soron a szeretetadás és a szeretet megtapasztalásának öröméről van szó.”

„Somebody” a következő fejezet Sam egyre feltörekvő zenei utazásában és készülő debütáló albumának előfutára, amely még idén megjelenik. Sam tökéletes showmanként és természetes élő előadóként több mint egy évtizedet töltött azzal, hogy különböző bandákban csiszolgassa mesterségét. A teljes áttörést hozó, legutóbbi felvétel, a „Space Man” mára 2022 egyik legkelendőbb, brit száma lett.

Az essexi előadó először a bezárás idején vált népszerűvé, amikor TikTok-videóira olyan emberek figyeltek fel, mint Alicia Keys, David Guetta, Justin Bieber és Sia. A platformon 13 millió követőt és 106 millió kedvelést szerzett, így 2021-ben ő lett az Egyesült Királyság legnagyobb előadója a TikTokon.

Hallgasd meg az újdonságot itt: https://www.youtube.com/watch?v=nY908VTBPos&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=7