A legjobb fej Szikla

Dwayne Johnson (azelőtt a Szikla) most már hivatalosan is jó fej. Az akcióhős, aki ha kell, nagyon vicces is, megtudta, hogy egy tízéves kisfiú idén júliusban nemcsak kimentette a nagymamájuk úszómedencéjéből a kétéves kisöccsét, hanem újjá is élesztette. És ez azért sikerült neki, mert látta kedvenc színészét a Törésvonal című katasztrófafilmben, így aztán ismerte a szívmasszázs szabályait. Mit tehet erre egy filmsztár? Meghívta a kis Jacobot, az öccsét Dylant és a szüleit magához – pontosabban a munkahelyére: Vancouverbe, ahol éppen egy új filmet forgat.

A színész az Instagramján keresztül invitálta meg a fiút és a szüleit, vett nekik repülőjegyet, és amíg ott voltak vele, a kissrác végtelen, korlátlan csokoládéevési jogot is kapott. De talán még ennél is többet ér, hogy Dwayne igazi hősnek nevezte.

A hatalmas színész és a kissrác barátsága valószínűleg nem is ér itt véget. Karácsonykor kerül a mozikba a Jumanji – Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle, hazai bemutató: december 21.), amely elképesztően pörgős kaland-vígjátéknak ígérkezik, a főszerepeit a Szikla mellett Jack Black és Kevin Hart játssza: állítólag Jacob és a családja a Los Angeles-i premieren is ott lesz.

IC Press