Kreativitás határok nélkül

– A LEGO Group új, interaktív műhelyeket indít nemzetközi kreatívokkal, hogy a gyerekeket képessé tegye a Megállíthatatlan játékra

Minden fantáziadús történetmesélő, fantasy gamer és törekvő testreszabási tervező felhívása! A LEGO Group idén nyáron egy hihetetlen, új, Play Unstoppable műhelysorozatot indít fiatal alkotók számára világszerte.
A közösségi médiában rajongók millióit gyűjtő, többszörösen díjnyertes karaktertervező stúdió, a Cabeza Patata, a videó készítője, Lauryn Alexandria és a ravasz barkácstervező királynő, Jessie Bluegrey olyan munkameneteket hoztak létre, amelyek a tervezést, a karakteralkotást és a játékokat fedezik fel.
A foglalkozásokat úgy alakítottuk ki, hogy teret és szabadságot biztosítsanak a fiataloknak a korlátok nélküli alkotáshoz és játékhoz, miután a LEGO Group kutatása szerint a gyerekek 88%-a azt mondta, hogy azért szeret játszani, mert nincs jó vagy rossz.
Ennek megünneplésére Cabeza Patata és Lauryn Alexandria egyszeri workshopokat tart a londoni és a New York-i LEGO® zászlóshajókban, Jessie Bluegrey pedig találkozást és köszöntőt a müncheni LEGO® üzletben.
Minden kreatív műhely online változata online is elérhető lesz a LEGO® Life oldalon, ahol a kreatívok által ihletett eseményeket bolti munkatársak tartják több mint 190 LEGO üzletben Európa, az Egyesült Államok és Kanada területén.

Szeretné kiszabadítani gyermekei fantáziáját a nyáron? A LEGO Group úttörő nemzetközi kreatívokkal karöltve ingyenes workshop-sorozatot indított, amelynek célja, hogy a 6-12 éves fiatal alkotók számára megadja azt a szabadságot, amelyre szükségük van az önkifejezéshez.

A műhelyek a LEGO Group Play Unstoppable kezdeményezésének részét képezik, amelynek célja, hogy megünnepelje a lányokban rejlő végtelen potenciált, amikor korlátlanul játszanak. A műhelyek a fiatal mesemondók segítésétől, hogy karaktereket álmodjanak meg Cabeza Patata tervezői látnokokkal, a lelkes játékosoknak új játékvilágok felépítéséhez a neves narrátorral, Lauryn Alexandriával (más néven Toastymarshmellow), valamint a fiatal tervezők ösztönzése arra, hogy Jessie Bluegrey barkácskirálynővel fejezzék ki egyedi stílusukat. platformot ad a kreatív gyerekeknek, hogy megmutassák, bármivé válhatnak, amire csak vágynak, és bármit megalkothatnak a LEGO® játék segítségével.

A megállíthatatlan kreatívok, Cabeza Patata és Lauryn Alexandria interaktív workshopokat tartanak Londonban és New Yorkban, míg Jessie Bluegrey találkozást és köszöntőt tart a rajongók számára Münchenben. Tematikus online workshopok minden kreatívot tartalmaznak a LEGO.com/kids oldalon és a LEGO Life alkalmazásban. További, Cabeza Patata, Lauryn és Jessie által ihletett műhelyek is zajlanak majd Európa, az Egyesült Államok és Kanada LEGO üzleteiben augusztus és október között, briliáns üzlettársak vezetésével, hogy a gyerekeket világszerte kreatív építkezésre ösztönözzék.

Korlátozások nélküli játékigény
A Geena Davis Intézet által 2021-ben a LEGO Group megbízásából végzett, 6844 szülő és 6-14 éves gyermek bevonásával készült világméretű tanulmány feltárja, hogy a lányok egyre magabiztosabbnak érzik magukat mindenféle játékban és kreatív tevékenységben, de továbbra is visszatartják a megrögzött nemi sztereotípiák.

A szülők 91%-a azt állítja, hogy látja, hogy gyermeke játékon keresztül kísérletezik új ötletekkel és koncepciókkal, a gyerekek 88%-a pedig azt, hogy azért szeret játszani, mert nincs jó vagy rossz módszer2, a Jessie-vel, Cabeza Patatával és Laurynnel közösen tartott műhelymunka célja. a kreatív önkifejezés támogatása és felszabadítása minden gyermekben, függetlenül attól, hogy játszanak és alkotnak.

„A játék ereje megdönthetetlen erő, amely a fiatal nőket szenvedélyeik, álmaik, ambícióik és egyedi identitásuk felé vezetheti. Amikor a lányoknak van terük és szabadságuk, hogy teljes mértékben kifejezzék magukat, megállíthatatlan befolyást gyakorolnak a világra. Játékos feltalálók, kíváncsi tudósok, merész álmodozók és merész kalandorok – és a Play Unstoppable foglalkozások pontosan ezt hivatottak lángra lobbantani. LEGO műhelyeink továbbra is megmutatják a lányoknak, hogy bármire képesek, és bármivé válhatnak, amit elképzelnek.” – mondta Alero Akuya, a LEGO Group globális márka részlegének alelnöke.