Köztünk az áruló

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Tom Clancy – Mark Greaney

Köztünk az áruló

Tom Clancy - Mark Greaney : Köztünk az árulóTOM CLANCY a katonai-politikai thriller nagymestere. Az új Campus-regény főhőse Dominic Caruso, Ryan elnök unokaöccse, aki a barátját ért halálos kimenetelű támadás után egyedül, tapasztalt bajtársai segítsége nélkül kénytelen felgöngyölíteni az amerikai hírszerzést is érintő ügy szálait.

Az Indiában véghezvitt terrortámadásban nem csak az izraeli különleges tengerészeti erők egykori műveleti tisztje hal meg, a férfi egész családját kiirtják a kegyetlen gyilkosok. A bosszúszomjas Dominic Carusót főnökei sem tudják megállítani, azonnal illegális nyomozásba kezd. A szálak egészen a Fehér Házig vezetnek, ahol a Nemzetbiztonsági Tanács egyik igazgatóhelyettese, Ethan Ross lesz a fő gyanúsított. Az áruló végül menekülni kényszerül, de hiába loholnak a nyomában az FBI és a Moszad emberei, Caruso az egyetlen, aki megakadályozhatja, hogy a titkos ügynökök adatait tartalmazó pendrive idegenek kezébe kerüljön.

Oldalszám: 520 oldal
Méret: 130 x 200 mm
Kötés: Kartonált
Ár: 3990 Ft
Kedvezményes ár a lira.hu-n: 3192 Ft
ISBN: 978 615 5783 142
Megvásárolható itt.

A szerző korábban megjelent kötetei:

Veszélyzóna
Célkeresztben
Egy mindenki ellen
Bűntudat nélkül 
Krízis

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .