Világszenzáció! 91 éves rali pilótát avatott a Toyota

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Az FIA Rally Világbajnokságba 17 év után idén visszatérő, rendkívüli motorsport hagyományokkal rendelkező Toyota egészen különleges meglepetéssel kedveskedett egy finnországi márkakereskedésbe betérő, 91 éves ügyfélnek: az idős úr eredetileg egy hibrid Yarist érkezett kipróbáni, de végül egy még ennél is különlegesebb, életre szóló élménnyel gazdagodva térhetett haza.

A Rally Világbajnokság (WRC) 2017-es futamain magát az idén megújult Toyota Yarisra épülő versenygéppel megmérető, az utcai spotautók szerelmeseit pedig hamarosan a Yaris nagyteljesítményű változatával megszólító Toyota, és prémium márkája, a Lexus, modelljeinek legendás megbízhatósága és alacsony üzemben tartási költségei mellett leginkább környezetbarát hibrid technológiájáról ismert. A világelső, és a piac legszélesebb hibrid modellportfólióját kínáló autógyártó legnépszerűbb európai (és magyarországi) modelljének, a Yarisnak a hibrid változatát érkezett kipróbálni az az idős finn ügyfél, akinek nem mindennapi meglepetéssel kedvesedett a Toyota.

A 91 éves úrnak, aki saját elmondása szerint imád vezetni, 19 éves kora óta van jogosítványa, ami 2020-ban jár majd le. A fiatalabb korábban évi öt gyorshajtásért kirótt büntetést is begyűjtő, akkoriban amolyan ’Speedy Gonzalesnek’ számító idős úr álmában sem gondolta volna, hogy a hibrid Yaris tesztvezetésből ennyire emlékezetes élmény >>>

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .