Tölts el egy napot a Helly Hansen Ski Free program keretén belül

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Síelj egy napot ingyen a mátraszentistváni Síparkban vagy a Kékestető Sícentrumban

 

A friss hó új élmények felfedezésére ösztönöz, ezért a Helly Hansen idén is folytatja a nagysikerű Ski Free programját. Ennek keretén belül azok a síelők, akik a „Ski Free” jelzéssel ellátott Helly Hansen sífelszerelést vásárolnak, egy napos síbérletet kapnak ajándékba, amelyet az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és Európa területén található partner-síterepek egyikén válthatnak be – beleértvé olyan prémium síparadicsomokat is, mint Aspen és Chamonix, vagy Norefjell és Arosa Lenzerheide. A Ski Free programban idén télen nemzetközi szinten 57 síterep vesz részt, amelyből kettő Magyarországon található, így akár a mátraszentistváni Síparkban vagy a Kékestető Sícentrumban is ingyenesen síelhetünk egy napot.

A programban való részvételért keressük a „Ski Free” jelzéssel ellátott Helly Hansen ruházatokat, amelyek a piacvezető téli sportruházati üzletekben érhetőek el. A Ski Free programról további információk a következő linken érhetőek el: www.hellyhansen.com/skifree/

 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .