Megérkezett az új, kompakt, pehelykönnyű ultra teleobjektív POWER O.I.S. képstabilizátorral

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Kézben tartható 400 mm egyenértékű teleobjektíves fényképezéshez

  • A LUMIX történelmének legélesebb képei saroktól-sarokig
  • Kiváló a sokoldalú kültéri használatra, mint amilyen a természet- vagy a sportfotózás
  • Villámgyors és pontos kontraszt autofókusz fénykép- és videorögzítésnél is

A Panasonic bemutatta új, fix gyújtótávolságú teleobjektívjét, a LEICA DG ELMARIT 200mm / F2.8 / POWER O.I.S. (35 mm-es rendszer egyenértéke: 400 mm) objektívet. A LEICA DG ELMARIT 200mm / F2.8 / POWER O.I.S. a világ első nagy átmérőjű, fix gyújtótávolságú LEICA DG ultra teleobjektívje. A LUMIX G cserélhető objektíves, tükör nélküli digitális fényképezőgépek történelmében a legélesebb képeket készíti, amelyek még a sarkokban is tűélesek. A remek hordozhatóságot biztosító kompakt és pehelykönnyű objektív lehetővé teszi még a kézben tartott ultra teleobjektíves fényképezést is.

 

400 mm-es ultra teleobjektíves gyújtótávolságával és lenyűgöző teljesítményével a LEICA DG ELMARIT 200mm / F2.8 / POWER O.I.S. kifejezetten alkalmas természet- és sportfotózáshoz. A mellékelt 1,4x telekonverter (DMW-TC14) 560 mm-re (35 mm-es rendszer egyenértéke) növeli a gyújtótávolságot a közelibb képekhez*1.
A gyors, F2.8 rekeszértékkel megörökíthetők a gyorsan mozgó témák, miközben a POWER O.I.S. (optikai képstabilizátor) hatékonyan semlegesíti a kézremegés bemozdulásait, hogy állvány nélkül vagy kevés fényben is egyszerűen lehessen képeket készíteni. Az objektív a Panasonic G cserélhető objektíves tükör nélküli digitális fényképezőgépekhez csatlakoztatva kompatibilis a Dual I.S.*2 (képstabilizátor) és a Dual I.S. 2 *3 rendszerrel, így még tökéletesebb a remegések kiszűrése.
A Leica szigorú minőségbiztosítási előírásainak is megfelelő objektív 13 csoportba osztott, összesen 15 elemből áll, amelyek két UED (ultra extra-alacsony szórású) lencsét is tartalmaznak. Az UED lencsék és a Panasonic élvonalbeli optikai technológiája a képek szélein is nagy felbontású és magas kontrasztú képminőséget eredményeznek, amelyben minimális a torzítás és a kromatikus aberráció.

A három lineáris motorral és maximum 240 képkocka/másodperc sebességet is elérő érzékelőmeghajtóval működő LEICA DG ELMARIT 200mm / F2.8 / POWER O.I.S. objektív nagy sebességű és pontosságú kontraszt autofókusz rendszert biztosít a fényképezéshez és a videofelvételekhez egyaránt. A lenyűgöző autofókusz-teljesítmény kitűnő a 4K videofelvételekhez, amelyeknél különösen fontos a pontos fókuszálás. Ráadásul a rekeszszabályozó mikrofokozatos meghajtórendszere segít abban is, hogy a fényképezőgép pásztázás közben gördülékenyen alkalmazkodjon a fényerő változásaihoz.

Az objektív strapabíró, por- és cseppálló*4 kivitelt kapott, és a hidegnek is ellenáll -10 Celsius fokig, hogy mostohább körülmények között is professzionális munkát lehessen végezni vele. A gyönyörű fémes fekete színe tökéletes összhangban van a LUMIX G fényképezőgépek színvilágával.
A LEICA DG ELMARIT 200mm F2.8 Power O.I.S. objektív a DMW-TC20 2,0x telekonverterrel (opcionális tartozék) is használható, amellyel 800 mm (35mm-es rendszerrel egyenértékű) fókusztávolság érhető el a távoli tárgyak megörökítéséhez.
• A H-ES200 bizonyos funkciói nem használhatóak a DC-GH5 fényképezőgéppel. A H-ES2000-rel teljes egészében kompatibilis DC-GH5 firmware várhatóan 2017. december végére lesz elérhető.
• A kialakítás és a specifikációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.
• A LEICA a Leica Microsystems IR GmbH bejegyzett védjegye.
• Az ELMARIT a Leica Camera AG bejegyzett védjegye.
*1 Az 1,4x telekonverter (DMW-TC14) külön tartozékként is megvásárolható.
*2 A Dual I.S. a GX8, GX80/85 fényképezőgépeken áll rendelkezésre.
*3 A Dual I.S. 2 a GH5, G9, G80/81/85 fényképezőgépeken áll rendelkezésre.
*4 A cseppálló kifejezés azt jelenti, hogy a fényképezőgép az általánosnál magasabb szintű védelmet nyújt minimális mennyiségű nedvesség, víz vagy por ellen. A cseppállóság nem jelent garantált védelmet arra az esetre, ha a fényképezőgépet közvetlenül víz éri.

Itt a LUMIX G9

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .