Itt az új mophie vezeték nélküli töltőállomás iPhone 8 / 8 Plus / iPhone X-hez

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Az Egyesült Államok elsőszámú beépített akkumulátoros mobiltok márkája bemutatta új vezeték nélküli töltőállomását dedikáltan iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X készülékekhez.

A vezeték nélküli töltést támogató iPhone modellek megjelenésével párhuzamosan a Zagg INC (NASDAQ: ZAGG) leányvállalata, a mophie bemutatta új töltőállomását dedikáltan iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X készülékek töltéséhez. A kis méretű és helyigényű, gumírozott bevonattal ellátott eszköz gyors vezeték nélküli töltési megoldást biztosít a kompatibilis iPhone-okhoz.

A töltés megkezdéséhez elegendő a készülék felületére ráhelyezni a telefont, amit a Qi vezeték nélküli technológiára épülő, akár 7,5 watt teljesítményű eszköz gyorsan és biztonságosan tölt fel. A funkcionalitást nem befolyásolja az eszköz használata, a töltés megkezdése után a telefonkijelző továbbra is használható marad és Bluetooth tartozékok is csatlakoztathatók.

mophie vezetéknélküli töltőállomás teljes érintkezőfelületét csúszásmentes TPU-bevonat borítja, mely stabilan tartja, és megóvja a karcolásoktól az iPhone-t. A mophietól megszokott letisztult minimáldizájn az otthoni és irodai használatra egyaránt ideális.

A mophie-nál hivatásunknak tekintjük, hogy a vezeték nélküli töltőmegoldásokat az mindennapi élet részévé tegyük. Az új mophie vezeték nélküli töltőállomás az iPhone 8 / 8 Plus / iPhone X készülékek mindennapos használatához jelent optimális megoldást” – mondta el Chris Ahern, a mophie elnöke.

A kaliforniai székhelyű mophie az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott beépített akkumulátort tartalmazó mobiltelefontokok díjnyertes tervezője és gyártója.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .