Ha az emberek hisznek benne, az európai energiaipar is könnyebben átalakítható lesz

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

###

Az EIT InnoEnergy-ről

Az InnoEnergy Európa fenntartható energiára szakosodott innovációs motorja. A fejlesztési ciklus minden pontján segítjük és anyagilag is támogatjuk az innovációt – a tanteremtől kezdve a végfelhasználókig. Partnerhálózatunk segítségével kapcsolatokat építünk Európa-szerte, összehozva a feltalálókat az iparág képviselőivel, a frissen végzett diplomásokat a munkaadókkal, a kutatókkal, a vállalkozókkal, a vállalatokkal és végül a piac képviselőivel.

Az innovációs mix három alapvető területén dolgozunk:

Oktatás: segítünk az olyan tájékozott és ambiciózus munkaerő kinevelésében, amely egyformán tisztában van a fenntarthatósági követelményekkel és az ipar szükségleteivel.

Innovációs projektek: összehozzuk az ötleteket, a feltalálókat és az iparági képviselőket azért, hogy olyan kereskedelmi szempontból vonzó technológiák szülessenek meg, amelyek a felhasználók számára valós eredményeket kínálnak.

Üzletfejlesztési szolgáltatások: támogatjuk azokat a vállalkozókat és start-up cégeket, amelyek innovatív termékeikkel Európa energetikai ökoszisztémáját gazdagítják.

A három terület együttes kezelése maximalizálja az egyes területek hatását és gyorsítja a piacra kész megoldások kialakulását, miközben egy olyan termékeny közeget teremt, ahol munkánk innovatív eredményei értékesíthetők.

Az InnoEnergyt 2010-ben alapították, és az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) támogatása alatt áll.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!