Az MSI App Player alkalmazással lép be a mobil játékpiacra

Exkluzív Per-Key RGB billentyűzet, amely új élményt biztosít a mobil játékosok számára.

Az évek óta piacvezető gaming hardware gyártó, az MSI bejelentette az “MSI APP Player” kizárólagos együttműködését a BlueStacks vállalattal. A mobil szimulátorok egyik legnépszerűbb gyártójával kötött partnerség által az MSI elérhetővé teszi a mobil játékokat a gaming laptopokon. A mobil játékosok mostantól az MSI termékeken élvezhetik a jobb teljesítményt, a nagyobb kijelzőt és a pontosabb vezérlést nyújtó interaktív billentyűzetet és ehhez az RGB világítással adja meg a játék hangulatát.

A PC játékon túl
A Newzoo legfrissebb jelentése szerint a mobil játékpiac bevétele 2018-ban 70,3 milliárd dollárra tehető, ami a globális játékpiaci bevételének több mint felét érinti. Az MSI, mint vezető gaming márka, ami már régóta célozza ezt a piacot és kiváló megoldást biztosít a gamerek számára a mobil játékok használatához az új szoftver segítségével: MSI App Player.

A többi mobil játék szimulátorhoz képest az MSI App Player a világon elsőként kínál személyre szabott RGB billentyűzet világítást a legnépszerűbb mobil játékokhoz, beleértve a MOBA és az FPS lövöldözős játékokat, valamint további típusokat is.
Az App Playert alaposan tesztelte mindkét vállalat, hogy kompromisszummentes teljesítményt és maximális kompatibilitást biztosítson annak érdekében, hogy a játékosok a legjobb mobil játékélményt élvezhessék a PC-n.

Játssz a maximumon
Az exkluzív előnyök mellett az MSI App Player is megfelel minden játékos szimulátor felé támasztott elvárásaiknak – az intuitív billentyűzet és egér vezérlésével. A gamerek nagyobb kijelzőn és zavartalanul élvezhetik a játékokat laptopjukon vagy asztali számítógépeiken keresztül anélkül, hogy az ujjaik kitakarnák a kijelzőt. Ezenkívül több játékot is támogat, így a játékosok egyszerre több játékkal is játszhatnak. Gondoltad volna, hogy a különböző játékok egyidejűleg futhatnak egyetlen eszközön? Az MSI APP Player alkalmazással ez könnyedén megvalósítható, így egy nagyszerű alkalmazást biztosít a gamerek számára.

Az MSI gaming laptopokon játszva a gamerek könnyedén élvezhetik a mobil játékokat az NVIDIA® GeForce® GTX grafika és a kiváló vizuális élmény mellett az exkluzív True Color Technology kijelzővel. Továbbá, a vezetékes LAN-kapcsolat előnye miatt a játékosok elfelejthetik a WiFi vagy 4G internetes mobiltelefonok instabil hálózatát és folyamatosan élvezhetik a játékokat.

Támogatja a legújabb generációs Intel® 8. Core™ processzorokat, MSI laptopokat, az Intel® 300-as sorozatot és AMD® AM4 GAMING alaplapokat, az NVIDIA GeForce GTX® 10 termékcsaládot és az AMD Radeon™ RX 500-as sorozatú gaming VGA-kat. Az MSI APP Player készen áll arra, hogy a mobil játékosok számára fokozott játékélményt nyújtson, ami igazán zökkenőmentes kapcsolatot teremt a mobil és a számítógép között.