Az Acer frissíti a TravelMate P4, TravelMate Spin P4 és TravelMate P2 sorozatú üzleti laptopokat

Szerkesztői összefoglaló

  • Az Acer a TravelMate P4 és TravelMate Spin P4 sorozatú üzleti laptopjait a legújabb 12. generációs Intel® Core vPro® vagy AMD Ryzen PRO processzorokkal szállítja
  • Az új TravelMate P4 már elérhető 14 vagy 16 hüvelykes, 16:10 WUXGA IPS vékony keretű, lenyűgöző és könnyű alumínium-magnézium ötvözetből és PCR (Post-Consumer Recycled) műanyagból készült kijelzőkkel
  • A TravelMate Spin P4 Corning® Gorilla® Glass tükröződésmentes érintőképernyővel és átalakítható kialakítással rendelkezik
  • A 12. generációs Intel Core vPro CPU-kkal épített új TravelMate P2 notebookok 14 vagy 15,6 hüvelykes kijelzővel, valamint PCR és óceáni hulladékból készült műanyaggal rendelkeznek a házon és az érintőpadon

Az Acer bejelentette TravelMate üzleti laptopjainak felfrissített kínálatát kis- és középvállalkozások (SMB), valamint hibrid munkavállalók számára, amelyek a mobilitás és a teljesítmény szélesebb spektrumát kínálják. A strapabíró Acer TravelMate P4, TravelMate Spin P4 és TravelMate P2 laptopok mindegyike rendkívül kifinomult élményt kínál az irodában, otthon vagy útközben a nagyobb érintőpadokkal és a csendesebb gombnyomásokkal, kényelmes, 1,55 mm-es leütési távolsággal.

Ezeket a tartós laptopokat úgy tervezték, hogy nagy teljesítményt nyújtsanak a munkanap során, fokozott biztonságot, fejlett csatlakoztathatóságot és katonai szintű tartósságot biztosítsanak,továbbá megfelelnek a MIL-STD 810H szabvány előírásainak, vagyis ellenállók a leejtéssel, nedvességgel és kiömlött vízzel szemben.

Az Acer TravelMate P2, TravelMate P4 és TravelMate Spin P4 laptopok üzleti szintű biztonságot és termelékenységet biztosítanak. Ezek a Microsoft Secured-core PC-k fejlett biztonságot nyújtanak egészen firmware szintig. A SecureBio ujjlenyomat-olvasó és kamerafedővel ellátott infravörös kamera támogatja a Windows Hello rendszert a biztonságos bejelentkezés érdekében. Minden modell továbbfejlesztett csatlakozást kínál WiFi 6-tal a zökkenőmentesebb vezeték nélküli élmény érdekében, valamint opcionális LTE-támogatással, így az üzleti utazók azonnali csatlakozást élvezhetnek a helyi hálózatokhoz.

Acer TravelMate P4 és TravelMate Spin P4

A 14 és 16 hüvelykes TravelMate P4 és a 14 hüvelykes TravelMate Spin P4 laptopok vagy 12. generációs Intel® Core i7 vPro® vagy AMD Ryzen 7 PRO processzorral kaphatók. A WUXGA (1920 x 1200) IPS keskeny keretű kijelző akár 86%-os [i] kijelző-káva arányt biztosít és a 16:10 képarány tovább maximalizálja a képernyőterület kihasználását. Valamennyi TravelMate P4 és TravelMate P4 Spin modell kiváló minőségű videokonferencia-teljesítményt nyújt AI-alapú zajcsökkentő mikrofonokkal, négy felfelé irányuló hangszóróval és beépített DTS Audio-val a jobb minőségű, torzításmentes hangzás érdekében. Ezek a környezetbarát laptopok akár 37,7%-ban[ii] PCR (Post-Consumer Recycled) műanyagot tartalmaznak és 100%-ban újrahasznosított csomagolóanyagban érkeznek.

Ezenkívül az átalakítható TravelMate Spin P4 tükröződésmentes kijelzővel rendelkezik, 360 fokkal elforgatható laptop, állvány, sátor vagy táblagép módba, és támogatja az AES 1.0 stylus tollat az egyszerű jegyzetelés érdekében. Corning® Gorilla® Glass üveggel ellátott képernyője és érintőpadja karcálló és tartós.

Az AMD Ryzen PRO processzorral szerelt új TravelMate P4 és TravelMate Spin P4 laptopok a Microsoft által tervezett beépített Pluton hardverbiztonsággal rendelkeznek. A Pluton technológia közvetlenül a processzorba van integrálva, így biztosítva a Windows 11-es eszközök rendszerintegritását az identitások, adatok és alkalmazások folyamatos védelmével.

Acer TravelMate P2

Az Acer TravelMate P2 üzleti laptopok 180 fokos csuklópánttal rendelkeznek, 14 és 15,6 hüvelykes változatban kaphatók a legújabb 12. generációs Intel Core i7 vPro processzorokkal. A készülék háza teljes egészében PCR (Post-Consumer Recycled) műanyagot, valamint egy OceanGlass érintőpadot tartalmaz, amely óceánból származó műanyagból és UV textúrarétegből készült, hogy üvegszerű tapintási érzetet biztosítson.

i A 16 hüvelykes modell esetén. 82%-os kijelző-káva arány a 14 hüvelykes modell esetén.

ii 37,7% a 16 hüvelykes modell, és 34,5% a 14 hüvelykes modell esetén.